Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La biblioteca de Cambrils omple el novembre de poesia i contes

Un recital poètic recuperarà l'11 de novembre la faceta de poeta de Joan Fuster coincidint amb la commemoració del seu centenari

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils oferirà aquest novembre un recital de poesia i quatre sessions de contes La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils oferirà aquest novembre un recital de poesia i quatre sessions de contes ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 04 Novembre 2022 19:08

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils oferirà aquest novembre un recital de poesia i quatre sessions de contes, així com diverses activitats relacionades amb les violències masclistes i les dones invisibilitzades en el marc de les Jornades dels Bons Tractes.

Centenari de Joan Fuster

Per commemorar el centenari de l'escriptor valencià, Joan Fuster, el divendres 11 de novembre s’ha programat el recital poètic 'Els homes han parlat en versos sempre' a càrrec de Josep Pedrals. El recital vol recuperar la faceta de poeta de Joan Fuster, que és una cara poc coneguda del gran prosista valencià però que segurament va ser la seva vocació més sentida. La sessió farà un repàs de la seva poètica, plena d'amor i d'idees, irònica i contundent, sensible i justa.

Contes per a infants

Els contes per a infants són els altres protagonistes de la programació de novembre. La primera sessió serà el 18 de novembre dins de la Setmana de la Ciència i anirà a càrrec de Gisela Llimona, que explicarà als nens i nenes a partir de 3 anys algunes curiositats com perquè l’aigua del mar és salada o quin gust té la lluna.

També hi haurà contes per a infants a partir de 4 anys el dimarts 22 de novembre amb l’espectacle “Cuinant poesia” de Moi Aznar dins la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic; el dimecres 23 de novembre amb “No tinguis por, que jo tremolo: contes de por per caragolar-se de riure” de Sílvia Palazón, i el divendres 25 de novembre amb “El vell i l’ocell” de Lídia Clua en commemoració del centenari de Guillem Viladot.

Jornades dels Bons Tractes

Aquest mes de novembre també destaquen les activitats programades dins les Jornades dels Bons Tractes. Per una banda, el 25 de novembre s’estrenarà el conte coeducatiu teatralitzat de Sílvia Palazón al Canal Youtube de la Biblioteca (https://www.youtube.com/canalbibcambrils). Per l’altra, els Clubs de Lectura dedicaran les seves trobades mensuals a dues publicacions relacionades amb la temàtica.

El 10 de novembre el Club de Lectura Juvenil comentarà el llibre 'L’infern de Marta' sobre una jove maltractada que lluita per salvar la seva vida, en una sessió només per a les persones inscrites que comptarà amb una xerrada de l’autor, Pasqual Alapont. El 29 de novembre el Club de Lectura Adult farà una tertúlia oberta a tothom amb l’escriptor Jordi Fernando sobre el llibre 'La negreta i altres veus emmudides'.

Finalment, com cada darrer dimecres de mes, el Punt BiblioJove s’instal·larà a l’Ateneu Juvenil el dimecres 30 de novembre per acostar la lectura al jovent, fer préstecs i informar sobre tot allò relacionat amb les lectures juvenils i els serveis que ofereix la biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: