Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música canadenca Luka Coetzee guanya el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2022

Amy Goto i Alejandro Gómez han aconseguit dos premis especials ex aequo

La violoncel·lista canadenca, Luka Coetzee, guanyadora del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes La violoncel·lista canadenca, Luka Coetzee, guanyadora del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes FUNDACIÓ PAU CASALS
Cultura ACN
Divendres, 18 Novembre 2022 19:11

La música Luka Coetzee (Canadà) ha guanyat el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2022. La violoncel·lista ha destacat amb la interpretació de la Suite No.3 en Do major de Johann Sebastian Bach i del Concert Op.33 d'Antonín Dvorák. El premi està dotat amb 18.000 euros per a formació i amb assessorament musical i acompanyament per a promoció artística. Excepcionalment, el jurat ha atorgat dos premis especials ex aequo a Amy Goto (South Carolina) i Alejandro Gómez (Madrid). La Fundació Pau Casals també ofereix promoció artística i assessorament als guanyadors d'aquests premis. Les audicions finals s'han celebrat aquest divendres a l'Auditori Tívoli de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

Bernard Meillat, assessor musical de la Fundació Pau Casals i secretari del jurat, ha destacat l'alt nivell i preparació dels candidats. Durant tot el matí, els vuit aspirants han anat interpretant durant 30 minuts obres per a violoncel sol i d'altres amb acompanyament de piano davant del jurat.

El Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes, impulsat per la Fundació Pau Casals el 1984, està obert a joves aspirants menors de 22 anys d'arreu del món. Aquest any s'han rebut 51 candidatures de països com el Canadà, la Xina, els Estats Units, Escòcia, Alemanya i Espanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: