Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell ja viu el Nadal

Dins de la programació destaquen el tió, diversos concerts, el parc de Nadal, un concurs de pessebres, el sopar de Cap d’Any, o l’arribada dels Reis Mags

Una de les cites més esperades per tots els infants arribarà dissabte 24 de desembre, a les 12 hores, amb 'El Tió s’ha tirat un pet!' Una de les cites més esperades per tots els infants arribarà dissabte 24 de desembre, a les 12 hores, amb 'El Tió s’ha tirat un pet!' AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 02 Desembre 2022 00:15

Tot just aquest dijous 1 de desembre ha donat el tret de sortida oficial a les festes de Nadal, amb l’encesa de llums del Morell. D’aquesta manera, el municipi enceta un dels períodes més màgics de l’any, amb una vintena de propostes per a tota la família que conformen una programació que s’allarga de l’1 de desembre al 5 de gener. “Volem que tothom, però sobretot la canalla morellenca, pugui viure unes festes ben especials i plenes d’il·lusió”, remarquen les regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

L’arrencada serà espectacular, amb una Fira de Nadal que omplirà aquest cap de setmana d’activitat, amb pista de gel, fira del vi, comerç local, artesania, trenet, zona de restauració, concerts, festa de l’oli... La pista de gel, una de les activitats més esperades, es podrà gaudir també més enllà de la Fira de Nadal, fins al 6 de desembre.

El concurs de pessebres

Enguany, i per segon cop consecutiu, del 12 al 23 de desembre s’ha convocat un nou concurs de pessebres. Volem saber com són els pessebres morellencs, amb quines figures es fan, com són les coves i muntanyes o com és de llarg el riu... Per participar-hi, cal compartir-lo a les xarxes socials.

En l’apartat musical, el Cor Mallerenga de l’Escola Municipal de Música El Morell i la Coral Guspira oferiran una cantada a l’encesa de llums d’avui dijous; diumenge 11, i a la parròquia de Sant Martí, la coral Guspira del Morell oferirà una actuació d’allò més nadalenca; una setmana després, diumenge 18, al Teatre Auditori, concert de 'La Marató' organitzat des de l’Escola Municipal de Música El Morell i l’Associació Voluntariat Social El Morell; i divendres 23, també al Teatre Auditori, concert de Nadal amb l’Orquestra de Cambra de Tortosa i la solista Cecília Aymí.

'El Tió s'ha tirat un pet!'

Una de les cites més esperades per tots els infants arribarà dissabte 24 de desembre, a les 12 hores, amb 'El Tió s’ha tirat un pet!', i els dies 27, 28 i 29 tornarà el Parc de Nadal al pavelló municipal. També enfocat a la canalla, divendres 30 de desembre, a les 18 hores, arribarà el Patge Reial, mentre que el 31 de desembre a les 12 hores tindrà lloc la tradicional sortida de l’Home dels Nassos.

'Història d'uns pastorets'

I enguany es recupera una cita molt enyorada aquests darrers anys, la funció del grup Teatre La Sala, que oferirà dos passis d’'Història d’uns pastorets', dimecres 28 dedesembre i divendres 6 de gener.

Per acabar bé el 2022, i començar el 2023 amb bon peu, Sopar de Cap d’Any al pavelló municipal. I després del sopar, ball amb l’Orquestra Atalaia. I un cop estrenat el 2023, dijous dia 5 arribaran els Reis Mags d’Orient amb la tradicional cavalcada i, com és habitual, passaran per totes les cases del municipi a repartir els regals.

En definitiva, un programa molt complet i carregat d’il·lusió perquè totes les morellenques i morellencs visquin unes festes memorables.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: