Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les invitacions per al Magatzem Reial de Tarragona ja es poden reservar a partir d'aquest dijous

Els patges dels Reis d’Orient s’instal·laran al refugi número 1 del Moll de Costa del 27 al 30 de desembre

El Magatzem Reial s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa El Magatzem Reial s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Desembre 2022 20:39

A partir de demà dijous 15 de desembre, a les 11 h, ja es poden adquirir les invitacions per visitar el Magatzem Reial que s’instal·larà, un any més, al refugi número 1 del Moll de Costa, espai que l’Ajuntament de Tarragona i el Port cedeixen als patges de ses Majestats els Reis Mags d’Orient per tal de preparar i embolicar tots els regals que repartiran als infants de la ciutat durant la nit del 5 de gener.

Les invitacions estaran disponibles en línia a través del web i cada persona podrà adquirir un màxim de sis sense cap límit d’edat pel que fa als visitants. Com en altres edicions, per adquirir-les serà necessari aportar una fiança de 2 € per visitant, que es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a la cita reservada.

El Magatzem Reial estarà obert del 27 al 30 de desembre i disposarà d’un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges, que, tot i que estaran treballant intensament posant a punt les dotze carrosses i preparant els regals, explicaran als visitants tota mena de detalls sobre la preparació d’aquesta nit tan màgica.

El Magatzem Reial està coorganitzat per l’Ajuntament de Tarragona i el Port Tarragona. Enguany, com a novetat, compta amb la col·laboració de la Fundació Estela que incorpora usuaris seus a l’equip de patges reials del Magatzem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: