Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla acollirà una nit dedicada a l'obra de l’escriptora Maria Mercè Marçal

L’acte s’emmarca en la segona 'Nit del Margarit' i se celebrarà el dissabte 18 de febrer al gastrobar Faristol

Imatge d'arxiu de l'escriptora Maria Mercè Marçal Imatge d'arxiu de l'escriptora Maria Mercè Marçal RAFAEL VARGAS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Febrer 2023 00:25

Els amants de l’obra de Maria Mercè Marçal tenen una cita, el dissabte 18 de febrer, al gastrobar Faristol d’Altafulla, on es recordarà part de la seva obra. L’acte s’emmarca en la segona 'Nit del Margarit', activitat nascuda l’any passat i creada pel tallerista Pere Inglés amb el suport de l’associació cultural Etcètera, que té com a objectiu remarcar la rellevància trajectòria dels grans creadors i creadores del món de les lletres.

Enguany, sota el títol 'Maria Mercè Marçal i la murtra va florir', es posarà a escena una part del treball d’aquesta escriptora lleidatana, nascuda a Ivars d’Urgell el 1952 i morta d’una llarga malaltia el 1998, amb només 45 anys. Marçal va deixar un gran llegat literari i una enorme empremta al món cultural i de les lletres que, 25 anys després de la seva mort, encara es manté molt viva.

L’esdeveniment del 18 de febrer al Faristol serà gratuït, s’iniciarà a les 20.00h i hi intervindran Pere Inglés, qui ha fet la selecció de poemes i presentarà l’acte; Maria Lluïsa Magaña que recitarà les poesies i Andres Bastiani que estarà al càrrec de la part musical.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: