Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Terra baixa', Mariona Escoda, 'La Trena' i Las Migas, al cicle 'Temporada' del Vendrell

La programació arrenca amb un plat fort de l'escena teatral: 'La Trena', que arribarà al TÀG el diumenge 26 de febrer, a les 18 h

La programació del 'Temporada' arrenca amb un plat fort de l'escena teatral catalana: 'La Trena', amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina La programació del 'Temporada' arrenca amb un plat fort de l'escena teatral catalana: 'La Trena', amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Febrer 2023 20:24

La nova programació del cicle 'Temporada' del Vendrell arrenca amb un plat fort de l'escena teatral catalana: 'La Trena', amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina, que arribarà el diumenge 26 de febrer, a les 18 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), després de l'èxit editorial i teatral arreu del país. Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. Lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

El 4 de març agafarà el relleu l'Auditori Pau Casals amb la formació Dream Big Funk Band, que farà un homenatge a quatre grans artistes (Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i Chaka Khan), en un nou projecte amb arranjaments totalment nous d’alguns dels seus temes més emblemàtics, des de la vessant més funk, amb quatre cantants i amb el poder sonor d’una big band formada per dinou dels millors músics de Catalunya, sota la direcció de Vicens Martín.

L'endemà diumenge dia 5, a les 17.30 h, al Teatre Àngel Guimerà, 'La leyenda del bambú' fusionarà la dansa i el teatre per a convertir-lo en un espectacle  er a tota la família, encapçalat per la vendrellenca Beatriz Higueras.

La revisió del 'Terra Baixa' i el concert de Las Migas

El dissabte 11 de març arribarà al TÀG un clàssic de Guimerà, produït pel Teatre Nacional de Catalunya. 'Terra baixa' (Reconstrucció d'un crim)', amb versió de Pablo Ley, sota la direcció de Carme Portacelli. Aquesta revisió del clàssic comença la seva gira al Vendrell, després de la representació al TNC, i s'allargarà a nivell nacional i internacional.

La programació seguirà el 18 de març, a l'Auditori Pau Casals, amb el grup Las Migas. Quatre dones músiques, guerreres i viatgeres reneixen i es reinventen, una vegada i una altra. Amb un recent Latin Grammy al Millor Àlbum Flamenc pel seu darrer treball 'Libres', Las Migas són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

El teatre tornarà a centrar l'atenció el dissabte 25 de març, amb 'Un concert a la Casa Blanca', amb una coproducció del Temporada, que s'estrenarà al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), dirigida pel llorencenc Llorenç Rafecas, i es durà a terme coincidint amb els 50è aniversari de la mort de Pau Casals.

El dissabte 1 d'abril torna l'Orquestra Camerata XXI, a l'Auditori Pau Casals. Aquest concert és un homenatge a qui va ser l’ànima del projecte de Camerata XXI des de gairebé els seus inicis, el Xavier Blanc, que ens va deixar l’octubre de 2021.

Dissabte 15 d'abril arriba la companyia sevillana Atalaya que enguany celebra el seu 40è aniversari, i torna al Vendrell amb el clàssic 'El Avaro' de Molière, després del darrer èxit assolit al TÀG amb l’obra 'Madre Coraje'.

I una proposta per al públic familiar. Reggae Per Xics - The Penguins presenten el seu nou disc 'Quadern de Bitàcola', el diumenge 16 d'abril, a l’Auditori Pau Casals.

Mariona Escoda presenta el seu primer disc

El dissabte 6 de maig l'Auditori Pau Casals rebrà Mariona Escoda, que s’ha convertit en tot un fenomen social i televisiu després d’haver guanyat el talent show de TV3 'Eufòria'. La cantant i compositora vallenca presentarà el seu primer treball discogràfic.

La programació segueix el diumenge 7 de maig, amb un nou espectacle familiar, 'En Joan sens por i la casa encantada', una història tant terrorífica com divertida.

Dissabte 13 de maig, el jazz serà el protagonista a l'Auditori Pau Casals. Torna el CMS trio, Colina, Miralta, Sambeat.

La cloenda de la programació serà en clau d'humor, el dissabte 20 de maig, amb l'espectacle teatral 'Les bones intencions', una producció de la Sala Trono de Tarragona creada i dirigida per Marc Artigau i protagonitzada per Míriam Iscla i Joan Negrié.

Silvia Vaquero Temporada 2023

La regidora de Cultura del Vendrell, Silvia Vaquero, ha presentat la nova programació (Aj. del Vendrell)

El 'Temporada 3.0'

Una de les principals novetats de la nova programació és el 'Temporada 3.0', pensat per a joves d'entre 15 i 30 anys, empadronats al Vendrell, que podran obtenir les entrades per l'import de 3 € (al web www.temporada.cat podran aplicar el codi promocional T3).

Per a la resta de públic, es mantenen els descomptes per a les persones que volen comprar entrades per a més d'un espectacle. Són els abonaments +3 (30% descompte al comprar 3 o 4 espectacles), +5 (35% descompte al comprar de 5 a 8 espectacles), l'abonament total (9 espectacles amb un 40%), i l'abonament jove (50% per a descompte a menors de 25 anys, per a la compra de 3 o més espectacles). També es poden adquirir entrades pels 3 espectacles familiars, pel preu total de 15 €.

Les entrades, a partir del 10 de febrer

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper divendres 10 de febrer, a partir de les 10 h,  a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: