Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Port presenta una visita teatralitzada i una ruta de natura

La visita ‘El Port i Emília Mallol’ es farà aquest dissabte, i el ‘Camí de ronda i la visita al far de Torredembarra’, el diumenge

Imatge de la visita teatralitzada ‘El Port i Emília Mallol’, on es coneixerà la figura del consignatari als ports amb el personatge que encarna Emília Mallol Imatge de la visita teatralitzada ‘El Port i Emília Mallol’, on es coneixerà la figura del consignatari als ports amb el personatge que encarna Emília Mallol PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 02 Març 2023 21:33

El Museu del Port de Tarragona impulsa aquest cap de setmana dues activitats ben diferents en dos indrets: el mateix Museu acollirà dissabte 4 de març, a les 18 hores, la visita teatralitzada ‘El Port i Emília Mallol’ on es coneixerà la figura del consignatari als ports amb Emília Mallol en el recinte museístic. És una activitat gratuïta adreçada a públic general i cal fer reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

I l'endemà diumenge, 5 de març, el Museu del Port i el Grup de Natura Port de Tarragona, organitzen el recorregut ‘Camí de ronda i visita al far de Torredembarra’. Una ruta de natura de 8 km amb dificultat mitjana-baixa també adreçada a públic general.

L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: