Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Castell de Falset presenta la seva primera programació

Entre les activitats fins al juny, hi ha una exposició sobre la construcció del celler de Falset, les II Jornades de la Baronia d'Entença, tallers i conferències

La regidora de Cultura de Falset, Rosa Poy, i el tècnic del Castell de Falset-Museu Comarcal, Jordi Vaqué, han presentat aquesta setmana la programació La regidora de Cultura de Falset, Rosa Poy, i el tècnic del Castell de Falset-Museu Comarcal, Jordi Vaqué, han presentat aquesta setmana la programació CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 09:06

La regidora de Cultura de Falset, Rosa Poy, i el tècnic del Castell de Falset-Museu Comarcal, Jordi Vaqué, han presentat aquesta setmana la primera programació per dinamitzar l'activitat del Castell de Falset - Museu Comarcal. La programació, que comprèn fins al mes de juny, contempla exposicions temporals, conferències i presentacions, instal·lacions didàctiques, tallers i tastos de vins.

Aquesta programació, que se suma a l'agenda cultural de la biblioteca Salvador Estrem i Fa i el Teatre L'Artesana, és també un dels requisits necessaris  per poder registrar el Castell de Falset a la Xarxa de Museus de Catalunya. Cal recordar que, a fi d'assolir aquest objectiu estratègic, el Castell ja va dotar-se d'un Pla director i la figura d'un director tècnic del museu. Ara, un cop enllestida aquesta primera programació, a la qual es donarà continuïtat de manera periòdica, resta pendent el condicionament d'un magatzem per ubicar-hi les peces del museu i poder formalitzar-ne el registre.

Programació del Castell de Falset - Museu Comarcal

La programació s'estrenarà aquest mes de març amb dues exposicions temporals amb entrada gratuïtat. En primer lloc, 'Papeti. Arquitectures de paper'. una mostra que es podrà visitar del 18 de març al 23 d’abril. L'exposició temporal 'Cèsar Martinell, la construcció del celler de Falset' serà un altre dels atractius de la temporada i es podrà veure, del 31 de març al 7 de maig. 

Del 14 d'abril al 7 de maig, se celebraran  les II Jornades de la Baronia d’Entença, que inclouran una sèrie de conferències, presentacions i visites. 

El públic familiar també podrà gaudir de l'equipament amb el taller 'Construeix el Castell amb paper', amb Papeti, que tindrà lloc el 22 d’abril. El preu d ela inscripció és de 3 euros. 

Els amants del vi podran participar al Tast de Blancs d’Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat, el 28 d'abril. 

'Els precedents del Comtat de Prades i la Baronia d’Entença', serà el tema de la conferència que pronunciarà Ezequiel Gort, el dia 5 de maig. 

La primera programacó finalitzarà amb la instal·lació didàctica 'Cúpula de la sostenibilitat', a càrrec de Còdol Educació, que es podrà visitar del 20 de maig al 6 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: