Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Llunar 2023 portarà vuit espectacles als patis de les escoles de Reus

El cicle circense canvia l'escenari de La Palma pels centres educatius amb l'objectiu d'arribar a més zones de Reus i als barris

Daniel Recasens, regidor d'Educació i de Cultura i Política Lingüística, i Marc Micheo, coordinador de la programació, han presentat el 'Circ Llunar 2023' Daniel Recasens, regidor d'Educació i de Cultura i Política Lingüística, i Marc Micheo, coordinador de la programació, han presentat el 'Circ Llunar 2023' REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Març 2023 07:40

El Circ Llunar 2023 ja té a punt la programació per tot l'any, amb vuit espectacles i diferents novetats, tal com han anunciat Daniel Recasens, regidor d'Educació i de Cultura i Política Lingüística, i Marc Micheo, coordinador de la programació. Un dels aspectes més importants és que el cicle deixa l'escenari de La Palma i passarà a ocupar diferents patis de centres educati us de la ciutat.

Recasens ha explicat que "quan vam estudiar de quina manera podíem arribar a més zones de Reus i als barris, vam veure que els centres educatius ens donaven l'oportunitat territorial de poder ampliar la zona d'influència del circ a tota la ciutat". Una altra de les grans novetats de l'edició 2023 és que "per facilitar encara més poder arribar a totes les famílies, l'entrada dels espectacles que es faran als patis de les escoles serà gratuïta, amb la qual cosa trencarem totes les barreres, fins i tot la del preu", ha remarcat el regidor.

Marc Micheo, coordinador de la programació, ha explicat que una de les finalitats del cicle és oferir circ tot l'any i incloure espectacles en procés de creació o altres propostes que per diferent motius no entren a la programació del Trapezi.

La programació 

26/03 - 12:00 h - Escola Cèlia Artiga - Espectacle "Preestrena", de la companyia La trena
16/04 - 12:00 h - Escola General Prim - Espectacle "L'actitud", de la Cia. Jam
07/05 - 12:00 h - Escola Eduard Toda - Espectacle "Does", de la companyia Los Barlou
04/06 - 12:00 h - Escola Prat de la Riba - Espectacle "Qui Cu Qui Què Quina", de la Cia. Nom Provisional
07/09 - 12:00 h - Escola Teresa Miquel - Espectacle "La Bella Tour", de la companyia La Bella Tour
21/10 - 12:00 h - Escola Misericòrdia - Espectacle "INSTants", de la companyia Non sin tri
26/11 - 12:00 h - Escola Mowgli - Espectacle "Entreteixits", de la Cia. Riguel
22/12 - 18:00 h - Teatre Bartrina - Espectacle "La punta de mi Nariz", del Kolektivo Konika

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: