Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

India Martínez serà l'artista convidada al concert d'estiu de la Pobla de Mafumet

L’altre gran concert de l’estiu serà protagonitzat per Doctor Prats, en el marc de la Festa Major de Sant Joan i amb entrada gratuïta per a tothom

Les entrades per al Concert d'estiu d'India Martínez,el 15 de juliol, es posen a la venda aquest dimarts 21 de març Les entrades per al Concert d'estiu d'India Martínez,el 15 de juliol, es posen a la venda aquest dimarts 21 de març CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Març 2023 21:50

Aquest estiu, la música protagonitzarà grans moments a la Pobla de Mafumet, a on ja es treballa en els preparatius de dos concerts d’alçada. D’una banda, el concert de la Festa Major de Sant Joan, amb el grup Doctor Prats. I d’una altra banda, el principal concert d’estiu, que tindrà com a artista convidada, India Martínez.

La primera de les cites tindrà lloc, la nit del 17 de juny, a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal (CEM), amb entrada lliure fins a completar l’aforament disponible. Doctor Prats inclourà la Pobla de Mafumet en la ruta de la seva gira 2023 per Catalunya, durant la qual està presentant en directe el seu darrer àlbum, ‘Pel cantó bo’, publicat l’any passat i amb cançons com ‘A poc a poc’ o ‘Seguirem ballant’. Tampoc no hi faltaran els temes que han dut a Doctor Prats a ser una de les bandes més reconegudes del país, com són ‘Caminem lluny’, ‘Les nits no moren mai’ o ‘Tu fas’.

D’altra banda i en el marc de les Festes d’estiu, la música també oferirà una gran cita amb el tradicional Concert d’estiu. Aquesta cita, que en anys precedents ha portat fins a l’escenari pobletà artistes de renom com Macaco, Antonio Orozco, Café Quijano, Jarabe de Palo o Rosario Flores, rebrà ara com a artista convidada, a India Martínez.

L’artista cordovesa visitarà la Pobla amb la seva nova gira “Nuestro Mundo”, el nom que dona vida al seu últim treball discogràfic, el qual ha vist la llum recentment i que ja s’ha situat entre els més venuts d’Espanya, assolint amb el seu primer senzill “Si ella supiera” el disc d’or. 'Nuestro Mundo' inclou noves cançons que donen vida a algun dels poemes del seu llibre 'Verdades a medias' i que l’artista cordovesa portarà al directe com només ell sap fer-ho. Ritmes molt llatins com la batxata i la rumba estaran representants dintre del seu repertori més baladista i poper. 'Nuestro Mundo Tou' és un espectacle en gran i en el qual, a més dels seus temes nous, India també interpretarà algunes de les seves cançons més conegudes.

India Martínez actuarà a la pista coberta del CEM, la nit del 15 de juliol, si bé les entrades estaran disponibles des de demà dimarts, al preu de 20 euros. Les persones interessades en assistir-hi poden adquirir la seva entrada a través del portal web https://poblamafumet.koobin.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: