Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'artista Sara Dalmau publica un nou llibre il·lustrat de contes per a adults

La pintora i escriptora resident a l'Argilaga presentarà 'Amor Animal' a Reus (13 d'abril), al Catllar (14 d'abril) i a Salomó (23 d'abril)

La pintora i escriptora resident a l'Argilaga presenta al nou llibre il·lustrat 'Amor Animal' La pintora i escriptora resident a l'Argilaga presenta al nou llibre il·lustrat 'Amor Animal' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2023 09:27

L'artista plàstica Sara Dalmau Sans presenta aquest més de març el seu nou llibre, 'Amor Animal', una obra que conjuga pintura i narrativa per crear històries inspirades per la seva relació amb el món natural en una continuació lògica i més visceral del seu llibre anterior, 'Converses, trobades i contes amb animalons' (2022) que, coincidint amb aquest Sant Jordi, serà reeditat.

La pintora establerta a l'Argilaga ha participat en més de cinquanta exposicions en una gran varietat d'espais singulars (des de l'hotel Ritz fins al Monestir de Santes Creus passant per restaurants o perruqueries), sempre presentant sèries motivades per la seva predilecció pel món natural, la figura i les històries femenines.

En la seva vessant literària Dalmau és autora de l’epistolari 'Adeu truhanes de Bursa' o 'Diari de Turc' i del relats 'Arañas en la cuna', guardonat al certamen La Sedeta 2017 i 'Monjas i Labios', premi Constanơ 2020.

'Amor Animal'

La nova proposta de la polifacètica creadora ens submergeix e una seixantena d’històries humanes en format de conte curt,inspirades per diversos animals humans i no humans, que l’autora ha trobat en el seu entorn immediat,. Des de la perspectiva de la feminitat madura, Dalmau s'acosta al món amb una visió propera al realisme màgic, sempre jugant amb la dualitat imatge/creació que caracteritza la seva obra plàstica.

Els contes van acompanyats de delicioses il·lustracions sobre tela que s’han reproduït curosament per a l’edició, a tot color.

Properes presentacions

Després de la primera presentació del llibre, el passat diumenge 19 de març a Renau, les pròximes presentacions tindran lloc a Reus (13 'abril, a les 19:30 h, Òmnium Cultural Baix Camp), al Catllar (14 d'abril, a les 19:30 h, Centre Cultural El Teatre, a Salomó (23 d'abril al matí, a la plaça de l'Església) i a Tarragona (abril, data per concretar).

Les presentacions aniran acompanyades de peties exposicions de les il·lustracions, una sèrie de pintures en tècnica mixta sobre tela que ens evidencien la riquesa del seu món interior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: