Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Santa Llúcia de Reus reprèn les projeccions de Cine-Club

A partir del 28 d'abril, es projectaran pel·lícules de la 'Filmo Xarxa' de la Filmoteca de Catalunya i un homenatge al director Win Wenders

La Santa Llúcia reprendrà les projeccions de Cine-Club, a partir del divendres 28 d'abril La Santa Llúcia reprendrà les projeccions de Cine-Club, a partir del divendres 28 d'abril ARXIU
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Març 2023 10:56

La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia reprendrà les projeccions de Cine-Club, a partir del divendres 28 d'abril, a la Sala Santa Lúcia de Reus. En aquesta nova proposta es projectaran pel·lícules de la 'Filmo Xarxa', que pertany a la Filmoteca de Catalunya, com a conseqüència de l'admissió de l'entitat reusenca a la xarxa. Entre els passis previstos fins al mes de juliol, destaca un homenatge al director Win Wenders.

Pel que fa al catàleg de projeccions, hi haurà pel·lícules inèdites; pel·lícules de distribuïdors catalans; cinema clàssic; pel·lícules catalanes contemporànies;i bàsica del cinema català. Aquestes pel·lícules, conjuntament amb les propostes de la Federació catalana de cines club, permetrà gaudir a Reus de projeccions per a tots els públics.

Entre les projeccions previstes fins al pròxim mes de juliol, es podrà veure una selecció que forma part de la BCN Film Fest, que en aquesta ocasió inclou un cicle d'homenatge al director Win Wenders.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: