Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Port de Tarragona, nou escenari de Tarraco Viva

Aquest cap de setmana s’escenifiquen nombroses activitats gratuïtes per a tots els públics dins i fora del recinte museístic portuari

El Port de Tarragona participa, com cada any, en aquesta edició de Tarraco Viva amb conferències, teatre i altres activitats El Port de Tarragona participa, com cada any, en aquesta edició de Tarraco Viva amb conferències, teatre i altres activitats MUSEU DEL PORT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2023 18:23

El Museu del Port de Tarragona és un nou escenari de Tarraco Viva 2023, en aquest recinte s’acullen activitats per a tots els públics; Gent de Tàrraco, una xerrada i dos monòlegs. Durant el cap de setmana, a l’exterior del Museu, es realitzaran recreacions històriques i jocs de taula.

El Port de Tarragona participa, com cada any, en aquesta edició de Tarraco Viva amb conferències, el teatre “Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum” i un estand a la fira. Enguany, el Port enceta el seu compromís acollint a les seves instal·lacions activitats del Festival Romà de Tarragona, sota el lema “Poder i vida en una capital romana”.

Activitats al Museu del Port

Les activitats novadores que acull el recinte museístic donaran el tret de sortida aquest cap de setmana. Dissabte 13 de maig a les 12 h tindrà lloc la xerrada amb recreació històrica “Gent de Tàrraco al Fòrum provincial” a càrrec de Phoenix Teatre.

A la tarda, de 16.30 h a 20.30 h, el Moll de Costa serà l’escenari dels jocs d’estratègia i simulació sobre l’antiguitat “Si vis pacem para ludum”. Aquesta activitat es tornarà a repetir l’endemà de 10 h a 14 h.

A les 17 h, el Museu acollirà el monòleg “Asellina”, conduït per l’actriu Assumpta Mercader. L’assistència a l’espectacle és gratuïta, però cal reservar prèviament a @tarracoviva.com.

També dissabte, a les 18.30 hores, davant del Museu del Port al Moll de Costa hi ha l’escenificació històrica ‘Un dia al portus’ sobre personatges de mar i de vora mar a l’antiguitat romana. És una novetat en recreació històrica de Tàrraco Viva. I el diumenge, a les 12.30 hores també es farà aquesta representació.

A les 20.30 hores, també a l’exterior del Museu del Port es farà la recreació històrica d’un dels grans espectacles de la vida romana. ‘Gladiadors’ a càrrec de l’Associació Cultural Gesta Gladiatoria. Aquesta representació també es farà diumenge 14 de maig a les 13.15 hores.

L’endemà diumenge 14 de maig a les 11.30 h, es farà el Monòleg “Portunus, al vostre servei” de la mà d’Agustí Farré.

Pròximes activitats

A partir de la setmana vinent l’activitat ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’ es farà al recinte museístic els dies 18 i diumenge 21 de maig, però cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: