Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant celebra la Feria Rociera aquest cap de setmana

Amb diverses actuacions de música i ball, inflables, atraccions de fira, un espectacle de màgia i humor i un espectacle eqüestre, entre altres atractius

Imatge d'arxiu d'un espectacle eqüestre de la la Feria Rociera Imatge d'arxiu d'un espectacle eqüestre de la la Feria Rociera AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juny 2023 08:56

La Plaça dels Pins de l'Hospitalet de l'Infant acull la Feria Rociera aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny. Aquest esdeveniment organitzat per l'Associació Rociera de l’Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, començarà aquest divendres, a les 21:00 h i finalitzarà el diumenge 4 de juny, a les 22 h.

Es tracta d’una festa adreçada a tothom, tant als socis i sòcies de l’entitat organitzadora, que disposaran d’una desena casetes al recinte; com als que no en formen part. La idea és que la puguin gaudir totes les persones, de totes les edats, remarca l’Associació.

Per aquest motiu, el programa d’actes inclou actuacions de diversos grups de música de sevillanes i de flamenc de la demarcació de Tarragona (Tacons i Tabals, Arenas del camino, Son del Sur, Retales, De duende, Taconcitos y compañía y Nuevos aires de Miami»); inflables, atraccions de fira i un espectacle de màgia i humor amb Daniel Espín per als infants; una missa rociera amb el Coro Rociero de l’Hospitalet de l’Infant, i un espectacle eqüestre de l’Escola d’Equitació Manuel Villamayor. Com a novetat, aquest espectacle tindrà lloc davant del camp de futbol de l’Arenal, a l’aparcament de sorra.

A més, hi haurà servei de bar i restauració a càrrec dels establiments Single Fin, Topolino i Doña Marta.

Programa d'actes complert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: