Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mostra 'Cinema Lliure a la Platja' arriba aquest estiu a Tarragona amb 'Alcarràs', 'Cinco Lobitos' i 'Aftersun'

La platja de la Móra acollirà les projeccions els dies 10, 17 i 24 de juliol

L'alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, la directora de Cinema Lliure a la Platja, Juliana Spadano, i el gerent del Patronat de Turisme de Tarragona, Víctor Franquet, subjectant el cartell de la mostra L'alcalde de Tarragona en funcions, Pau Ricomà, la directora de Cinema Lliure a la Platja, Juliana Spadano, i el gerent del Patronat de Turisme de Tarragona, Víctor Franquet, subjectant el cartell de la mostra AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura ACN
Dilluns, 05 Juny 2023 18:19

Tarragona collirà aquest estiu i per primera vegada la mostra 'Cinema Lliure a la Platja'. Ho farà els dies 10, 17 i 24 de juliol a la platja de la Móra amb tres projeccions de cinema independent i que han obtingut un reconeixement internacional. Es tracta de les pel·lícules 'Alcarràs' de Carla Simón, 'Cinco Lobitos' d'Alaúda Ruiz de Azúa i 'Aftersun' de Charlotte Wells. El festival, que enguany arriba a la seva dotzena edició, recorrerà del 30 de juny al 10 d'agost vuit platges de Catalunya i Mallorca. A banda de Tarragona, el certamen també es viurà a la costa de Barcelona, El Prat, Sitges, Palamós i Tossa de Mar, així com a Palma i Pollença.

Durant la presentació del festival, l'alcalde i conseller de Turisme en funcions de Tarragona, Pau Ricomà, ha destacat que "es tracta d'una oferta lúdica complementària per als càmpings de la ciutat i una oferta cultural de primer nivell i descentralitzada per al veïnat de Tarragona". Una mostra de cinema independent que el consistori espera que aculli un miler d'espectadors per sessió.

Per la seva banda, la directora de 'Cinema Lliure a la Platja', Juliana Spadano, ha assegurat que feia temps que es plantejaven que el festival arribés a Tarragona, ja que "té unes platges magnífiques". Spadano també ha subratllat que la mostra vol "donar visibilitat al nou talent i a les dones directores".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: