Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant col·locarà un piano de cua a la plaça Catalunya, per qui vulgui tocar-lo

L'activitat "El Maria Canals porta cua" tindrà lloc aquest dimarts durant tot el dia, amb la participació d'alumnes de l'escola de música i del públic en general

Aquest dimarts 6 de juny, durant tot el dia, es col·locarà un piano de cua a la plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant, per qui vulgui tocar-lo Aquest dimarts 6 de juny, durant tot el dia, es col·locarà un piano de cua a la plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant, per qui vulgui tocar-lo ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2023 21:05

El concurs de piano internacional Maria Canals, fundat el 1954, s'adreça a joves intèrprets de tot el món d'entre els 18 i 30 anys. Una de les activitats relacionades amb el concurs és "El Maria Canals porta cua", que consisteix a col·locar pianos de cua en diversos espais públics a disposició de qui els vulgui tocar.

A l'Hospitalet de l'Infant, aquest dimarts 6 de juny, a partir de les 9:30 h i durant tot el dia, hi haurà un piano de cua a la plaça Catalunya, per qui vulgui tocar-lo i per als alumnes de l'Escola Municipal de Música Xavier Barceló, que interpretaran diverses peces musicals. El concert final tindrà lloc a les 19.30 h i anirà a càrrec de la pianista Alba Garcia.

L'objectiu d'aquesta activitat és contribuir a trencar les barreres socials, culturals i mentals que existeixen entre la majoria de la població en relació amb la música.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: