Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final i intensa de Tarraco Viva

Aquest cap de setmana es concentra el gros d'activitats sobre Roma i Egipte

Visita comentada al pretori romà sobre 'Kemet, la terra negra', basada en homes, déus i faraons. Visita comentada al pretori romà sobre 'Kemet, la terra negra', basada en homes, déus i faraons. JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI.
Cultura Josep Cartanyà
Dissabte, 28 Mai 2016 08:18

El festival romà Tàrraco Viva viurà un cap de setmana intens d'activitats que acomiadaran aquesta edició, que enguany s'ha dedicat a les cultures romana i egípcia. A Tarragona, aquest dissabte, els Ludi oferiran al Camp de Mart el seu camp d'aprenentatge, on també s'hi instal·larà la fira d'artesans de rèpliques arqueològiques romanes i la fira de museus i jaciments arqueològics. Durant el cap de setmana, es faran tallers –escriptura, llànties o mosaics– i recreacions històriques, com ara Principia, el cor del campament romà, al Camp de Mart, o La medicina a l'Imperi Romà, a l'antiga Audiència. Al Museu Bíblic hi haurà el taller Anem a fer una mòmia, una de les propostes que està tenint més èxit.

La vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Centcelles (Constantí) oferiran activitats sobre la vida al món rural i la decoració. La cloenda arribarà demà diumenge, a les sis de la tarda, al Palau de Congressos, amb Mirades d'eternitat, els retrats del Faium, una recreació de retrats dels individus més antics de l'antiguitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: