Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat preveu donar 7,7 milions als Jocs enguany

El pressupost del Consejo Superior de Deportes preveu una partida de 6,7 milions i 1 milió de patrocini

Imatge d'arxiu d'una reunió de la comissió informativa dels Jocs Imatge d'arxiu d'una reunió de la comissió informativa dels Jocs CEDIDA
Economia i negocis El Punt Avui
Dimecres, 05 abril 2017 08:35

El projecte de pressupost de l'Estat per a aquest any, que ahir va presentar el govern de Mariano Rajoy (PP), preveu que els Jocs Mediterranis que Tarragona ha d'organitzar el 2018 rebin una partida de 7,7 milions durant aquest any. La major part corresponen a una partida de 6,7 milions del pressupost del Consell Superior d'Esports (CSD), que es finançarà, tal com va informar l'agència Efe, entre recursos propis i els beneficis que s'obtenen dels impostos del joc. A aquesta xifra, caldria sumar-hi la meitat dels dos milions fruit de l'acord de patrocini amb Loteries i Apostes de l'Estat.

Entre les partides per aquest any i el vinent, el CSD es va comprometre la setmana passada a destinar 12,5 milions més als Jocs, que se sumarien als 2,5 milions que ja s'han donat a l'organització.

Un terç més baixos

La xifra per als Jocs és una de les novetats d'un pressupost en què la inversió prevista al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre baixa un 33,8% respecte del 2016, segons va informar ACN. En total, a la demarcació hi ha previstos 226,66 milions d'euros en inversions. Les infraestructures ferroviàries, i sobretot la finalització del corredor mediterrani i les millores en la xarxa i en les estacions, s'emporten gran part d'aquest import, amb una previsió total de 132,66 milions.

El port de Tarragona s'endurà el segon paquet més gran d'inversions, amb 40,18 milions, seguits pels 15,1 milions per a la descontaminació del pantà de Flix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: