Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acollirà una jornada sobre economia sobirana i ètica

Una jornada el 24 de març al matí a Valls oferirà la possibilitat de contractar productes i serveis ètics i responsables amb la societat i el medi ambient

Imatge d'una jornada anterior sobre economia social, solidària i cooperativa a la Install Party d'alternatives de Montblanc Imatge d'una jornada anterior sobre economia social, solidària i cooperativa a la Install Party d'alternatives de Montblanc COOPCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 23 Març 2018 13:06

El CDR de Valls organitza el dissabte 24 de març una jornada d’economia sobirana, amb l’objectiu que els participants puguin assessorar-se i contractar serveis alternatius als de les grans empreses. El CDR critica aquestes corporacions "que vulneren els drets humans i laborals arreu del món" i perquè "també han exercit el xantatge de la por emportant-se la seu social fora de Catalunya per recordar-nos que els seus propietaris i directius tenen el poder de donar-nos o treure’ns la feina i de fer que l’economia catalana s’ensorri o vagi bé (per a ells)."

La jornada constarà de xerrades i d’una Install Party d’alternatives, el dissabte al Pati de Valls, d’11 a 14:30h, que en cas de pluja, es traslladarà l’activitat al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs. La jornada comptarà amb la participació de Som Energia (llum), Som Connexió i Punt d’Accés (telefonia i internet), Arç Cooperativa (assegurances ètiques), Fiare (finances ètiques), La Directa i la Jornada (premsa), Grup de Consum La Bajoca (alimentació i productes ecològics). Membres d’aquestes alternatives assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació on-line dels seus serveis. També hi participarà mésOpcions, una iniciativa que aplega diversos productes i serveis cooperatius i socials i CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp i el Baix Penedès.

Acció formativa

CoopCamp organitzarà una xerrada formativa sobre la gestió d’assegurances en les associacions. La iniciativa parteix de la idea que qualsevol associació té unes obligacions legals que ha de complir. Aquest assessorament permetrà conèixer els requisits i les obligacions que tenen segons la legislació actual i comprendre quines són les seves necessitats concretes, segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que realitza.

La formació anirà a càrrec de professionals d’Arç Cooperativa. Serveis integrals d’assegurances, una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, que aposta per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries. Arç Cooperativa és autora del Mapa d’assegurances per a activitats culturals i associatives.

La formació és gratuïta i cal inscripció prèvia aquí. De les 11 fins les 14:30h, en una parada al Pati, Arç atendrà a les entitats i persones interessades en contractar assegurances ètiques, juntament amb d’altres serveis i productes de l’Economia Social i Cooperativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: