Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona se situa com el cinquè port de l’Estat durant el primer trimestre

La instal·lació tarragonina només es veu superada per Algesires, València, Barcelona i Bilbao

Diversos vaixells de mercaderies al Port de Tarragona Diversos vaixells de mercaderies al Port de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Economia i negocis ACN
Dimecres, 16 Mai 2018 19:45

El Port de Tarragona ha recuperat durant el primer trimestre la cinquena posició en el rànquing de ports espanyols. La recent difusió de les dades de tràfic durat aquest període constata que l’increment de tràfic registrat, del 5,15% , el situa per darrere dels ports d’Algesires, València, Barcelona i Bilbao.

Pel que fa al tipus de mercaderies, la infraestructura tarragonina queda en el quart lloc en líquids a granel i en segona posició en sòlids a granel. En aquest darrer tràfic, el port supera els 2,5 milions de tones, una xifra que té una estreta relació amb l’aposta cerealística que està duent a terme.

Un dels àmbits on més destaca el Port de Tarragona durant aquest primer trimestre és el de les importacions, amb 5,86 milions de tones. El creixement en la compra de mercaderies, del 10,28%, el situa en el primer lloc del rànquing a nivell estatal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: