Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'obertura de la passarel·la serà un dels últims actes de Josep Andreu com a president del Port

El Port de Tarragona treballa perquè la passarel·la que unirà el centre i la platja del Miracle s'inauguri el 20 de juny / Ballesteros lloa l'etapa d'Andreu al capdavant del Port

Imatge virtual de la passarel·la d'uns 300 metres de llargada que connectarà el centre de la ciutat de Tarragona amb la zona del port i el passeig marítim Imatge virtual de la passarel·la d'uns 300 metres de llargada que connectarà el centre de la ciutat de Tarragona amb la zona del port i el passeig marítim AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA
Economia i negocis Josep Cartanyà
Divendres, 08 Juny 2018 16:18

La nova passarel·la que unirà el centre de Tarragona i la platja del Miracle estarà en funcionament quan comencin els Jocs dels Mediterranis. Així ho ha tornat a confirmar avui el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en el transcurs de la presentació de la fira internacional IMEX. Des del Port es treballa per quadrar les agendes -especialment la del representant del Ministeri de Foment- per tal d'inaugurar la passera el dia 20 de juny, abans de l'inici dels Jocs. 

La passera farà 300 metres de llargada i salvarà una altura de 17 metres. El Port de Tarragona ha finançat el seu cost, xifrat en uns 1,7 milions d'euros sense IVA. En paral·lel, el Port també està executant les obres de remodelació del passeig marítim per import d’uns 850.000 euros.

La inauguració de la passarel·la serà una de les darreres obres amb el segell de Josep Andreu, després que presentés la seva renúncia com a president del Port que, preveu fer-se efectiva a principis de juliol. Un altre dels projectes que Andreu deixarà encarrilat abans de marxar serà el Porta Centre-Ciutat del Transport, amb l'adquisició dels terrenys a Marchamalo (Guadalajara) on s'hi construirà la terminal intermodal que projecti el seu hinterland fins a Madrid.

Ballesteros agraeix la tasca d'Andreu

Durant l'acte, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Balleteros, ha agraït la tasca "extraordinària" de Josep Andreu al capdavant del Port. Ballesteros ha citat com a exemples "la seva valentia amb projectes com el de creuers o els moments d'eufòria del Port-Ciutat, que ens han emocionat". L'alcalde de la ciutat ha valorat molt el perfil personal d'Andreu: "Una persona amb la que es pot parlar i generar projectes amb confiança".

Josep Andreu ha evitat referir-se al seu relleu a la presidència de l'Autoritat Portuària i també ha declinat referir-se al seu futur, que de moment el veu vinculat al retorn al sector privat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: