Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Petrochemical Day, nou pas per consolidar el Port de Tarragona com a hub petroquímic de la Mediterrània

Es tracta de la primera edició d’un workshop de dos dies, 20 i 21 de juny, que porta per títol ‘Investigating ME potencial, Welcoming Iran’

El president del Port de Tarragona i president del clúster ChemMed, Josep Andreu, durant la seva intervenció al 'Petrochemical Day' El president del Port de Tarragona i president del clúster ChemMed, Josep Andreu, durant la seva intervenció al 'Petrochemical Day' CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 21 Juny 2018 12:29

Una cinquantena d’empresaris d’Espanya i l’Iran, entre consultories, inversors, consignatàries, representants de terminals i institucions, han participat a la primera edició del Petrochemical Day, un workshop sobre la indústria petroquímica de l’Iran organitzat pel Port de Tarragona i que se celebra al Seminari. Aquest workshop tindrà una cadència anual.

El president del Port de Tarragona i president del clúster ChemMed, Josep Andreu, ha estat l’encarregat d’inaugurar les ponències. En el seu discurs ha destacat l’ampliació del moll de la Química com un exemple de treball conjunt entre el Port i les empreses concessionàries per potenciar el lideratge de l’enclavament tarragoní com a hub de la Mediterrània en productes petroquímics, un sector que mou 20 milions de tones anuals a les instal•lacions tarragonines.

Com ha comentat Andreu, un dels principals actius del Port de Tarragona són les seves infraestructures dedicades a granels líquids i el seu potencial com a hub a la regió mediterrània. Per fomentar els seus avantatges i permetre un desenvolupament sostenible en el mercat de futurs, s’ha inclòs en l’estratègia comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona una acció clau que permetrà la visibilitat del Port, l’organització de jornades temàtiques amb format workshop, com el Petrochemical Day.

Aquesta iniciativa servirà per crear oportunitats per a la indústria del territori i l’intercanvi d’informació clau del mercat, a més de descobrir un mercat de futur, enfocat a diferents països, per destacar les oportunitats de negoci vinculades a la indústria petroquímica. L’edició d’enguany està dedicada a l’Iran i la de l’any 2019 serà sobre Corea del Sud.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: