Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els preus pugen dues dècimes a l'agost a Tarragona i situen la inflació anual en el 2,6%

L'IPC es refreda perquè el cost dels carburants, els paquets turístics i els allotjaments hotelers augmenten menys que el mateix mes de l'any passat

Un grup de turistes passejant al Passeig Marítim de Cambrils Un grup de turistes passejant al Passeig Marítim de Cambrils MAR ROVIRA / ACN
Economia i negocis ACN
Dimecres, 12 Setembre 2018 12:06

Els preus van pujar dues dècimes a l'agost a Tarragona en relació amb al juliol i van situar la taxa d'inflació anual en el 2,6%, la mateixa taxa que la registrada al juliol (2,6%), segons les dades publicades aquest dimecres per l'institut d'estadística espanyol. La inflació a Tarragona se situa quatre dècimes per sobre de la registrada a Catalunya i a l'estat espanyol. La caiguda de la inflació en una dècima aquest mes d'agost en termes anuals s'explica perquè el preu dels carburants, els paquets turístics i els allotjaments hotelers tot i pujar ho van fer amb menys intensitat que a l'agost de l'any passat.

Per contra, mentre que aquestes cistelles del transport, oci i cultura i hotels, cafès i restaurants han refredat els preus per fer front a la desacceleració del sector turístic, la factura elèctrica i els preus de les fruites de temporades escalfaven la inflació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: