Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 30 empreses i 300 assistents es donaran cita a la Fira de l’Ocupació

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà el dia 21 de març la fira organitzada per la Cambra de Comerç que serà el punt de trobada d'empreses i persones aturades

Imatge d'arxiu de la Fira de l'Ocupació de Salou. Enguany tindrà un format diferent Imatge d'arxiu de la Fira de l'Ocupació de Salou. Enguany tindrà un format diferent ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Març 2019 13:33

Més de 30 empreses prendran part en la quarta edició de la Fira de l’Ocupació que el proper 21 de març se celebrarà, de les 10 a les 19h, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La Cambra de Comerç de Tarragona, organitzadora del certamen, ha reconvertit la fira perquè sigui "més participativa". L’indret escollit també té a veure tant amb l’afluència prevista com amb el nou format del certamen, en el que cadascuna de les empreses tindrà un espai específic on atendrà a totes les persones interessades en conèixer la seva oferta i proposta laboral.

La Fira de l’Ocupació pretén ser un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Fira serà multisectorial. Hores d’ara ja hi ha confirmada l’assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, Sangulí, Grupo Reside, Salut i Treball... entre d’altres, i  que en total sumaran prop de 30 empreses provinents de sectors com el turisme, els serveis, la indústria, la química o la logística.

En aquesta edició, com a complement, també està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

Formació i ocupació, objectius de la Cambra

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha assenyalat que “ens preocupa, i força, el foment de l’ocupació i la formació. Per això, hem fet un esforç per posar-ho molt fàcil a les empreses que busquen treballadors i a les persones que cerquen feina. Per la qual cosa, la participació tant de les empreses com dels assistents és gratuïta".

La Fira es desenvolupa dins del 'Programa integral de Cualificación y Empleo', que la Cambra de Tarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral amb més d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupació d’aquest col·lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis del Tarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues fires més de l’ocupació.

Roigé ha recordat que “des de la Cambra treballem activament en la millora de la qualificació de les persones, tant des de l’impuls de les propostes recollides al PICE, l’organització de cursos, l’acreditació del nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English com amb els programes d’executive education de l’escola de negocis ESADE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: