Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Baix Penedès té un potencial de creixement industrial del 25%

Un estudi encarregat pel Consell Comarcal destaca la bona ubicació dels polígons però adverteix que cal millorar les xarxes de comunicació

Imatge d'arxiu d'un operari treballant al centre logístic del Corte Inglés a la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu d'un operari treballant al centre logístic del Corte Inglés a la Bisbal del Penedès GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 13:22

El Baix Penedès té marge per ampliar un 25% els seus polígons industrials. És la conclusió principal d’un estudi encarregat pel Consell Comarcal a l’empresa Daleph, que ha analitzat les àrees industrials de la zona durant els últims quatre anys. Actualment, la comarca té 800 hectàrees industrials repartides en 36 polígons, principalment a Santa Oliva, la Bisbal, el Vendrell i Bellvei.

El mateix estudi també conclou que els polígons tenen una bona localització i que el preu del sol, en relació a l’entorn, és raonable. Amb tot, l’anàlisii també adverteix que caldria millorar les xarxes de comunicació, l’associacionisme entre els polígons i la relació amb l’administració.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià, ha assegurat que l’estudi facilitarà la feina per vincular el món empresarial amb el formatiu, de manera que les empreses puguin disposar del personal específic que necessitin per a la seva activitat. Al mateix temps, ha destacat que l’estudi també oferirà una eina digital que permetrà visualitzar de forma conjunta l’oferta de sòl industrial de tota la comarca de cara a futurs inversors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: