Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ICF celebra a Tarragona la primera 'Trobada pel creixement econòmic sostenible'

L'objectiu és debatre sobre els reptes de futur del teixit empresarial i les solucions de finançament a disposició de les empreses per impulsar nous projectes

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la 'Trobada pel creixement econòmic sostenible' El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la 'Trobada pel creixement econòmic sostenible' ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Setembre 2022 22:14

L'Institut Català de Finances (ICF) celebra, aquest dijous 15 de setembre, a les 17 hores, la 'Trobada pel creixement econòmic sostenible' a Tarragona.

L'acte forma part d'un seguit de jornades que l'ICF durà a terme arreu de Catalunya i que tenen com a objectiu mantenir un intercanvi d'impressions amb els agents econòmics de cada localitat sobre els principals reptes de futur. La trobada també servirà per conèixer el rol de l'ICF i presentar les línies de finançament que l'entitat financera pública posa a disposició de les empreses impulsar els seus projectes.

L'acte, que tindrà lloc al Palau firal i de Congressos de Tarragona (carrer Arquitecte Rovira, 2), estarà presidit pel conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, i comptarà amb les intervencions del conseller delegat de l'ICF, Jordi Òliva, i la directora general d'inversions creditícies de l'ICF, Anna Àlvarez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: