Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les exportacions a la demarcació de Tarragona creixen prop d'un 15%

Els productes del sector químic i de l'alimentació del territori continuen sent els més venuts a l'estranger

Vaixells al Moll de Castella del Port de Tarragona Vaixells al Moll de Castella del Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis ACN
Dimarts, 18 Octubre 2022 12:55

Les exportacions a la demarcació de Tarragona han crescut fins als 826,6 milions d'euros a l'agost, un 14,8% més que el mateix mes de l'any passat, segons les dades del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme fetes públiques aquest dimarts. Entre el mes de gener i l'agost d'enguany, les exportacions s'han xifrat en 7.130,9 milions d'euros, el que representa un increment del 15,4%. Els productes més exportats a les comarques tarragonines i ebrenques continuen sent els del sector químic per un valor de 363,9 milions (+16,6%) i els d'alimentació, begudes i tabac per 108,6 milions (+22,6%). D'altra banda, les importacions s'han enfilat fins a els 1.556,8 milions d'euros durant l'agost, un 35,6% més que el mateix mes de l'any anterior.

Pel que fa a l'acumulat, les exportacions de productes químics s'ha xifrat en 3.114,2 milions d'euros, que suposa un increment del 30% respecte als mesos de gener a agost de l'any passat. En el cas de l'alimentació, begudes i tabac sumen 861,1 milions d'euros (+13,1%). Durant els primers vuit mesos de l'any, la importació de productes químics s'ha enfilat als 2.161,3 milions d'euros i l'alimentació en 1.566,7 milions, amb un augment del 41% i 48,4%, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: