Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els fabricants de pinsos reclamen una solució urgent al conflicte de l'estiba a Tarragona per no quedar-se sense blat

Asfac assegura que la situació és "crítica" i demana accions "contundents" a les administracions

Imatge d'arxiu d'un vaixell descarregant al Port de Tarragona Imatge d'arxiu d'un vaixell descarregant al Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis ACN
Divendres, 30 Desembre 2022 15:07

Els fabricants de pinsos reclamen una solució urgent al conflicte laboral dels estibadors del Port de Tarragona per evitar quedar-se sense reserves de blat per a l'alimentació de ramaderies i animals de granges. Qualifiquen la situació actual de "crítica", amb una vintena d'embarcacions esperant davant del port tarragoní per poder descarregar -la meitat de les quals carregades amb cereals, segons el gestors de la infrastructura. "Si en els pròxims dies no hi ha cap acció contundent per part de les autoritats competents i agents implicats, no podrem subministrar pinso i els animals es quedaran sense poder menjar ni créixer en condicions", ha denunciat en un comunicat l'Associació Catalana de Fabricants d'Aliments Compostos (Asfac).

Avisen que l'alternativa de la soja podria seguir el mateix camí que el blat. L'entitat va traslladar aquest dimarts la seva preocupació per la situació del port tarragoní a la delegació del govern espanyol a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: