Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andbank obre un centre de banca privada a Tarragona

El centre, situat a la Rambla Nova, té previst aconseguir un volum de negoci superior als 100 milions d'euros en els pròxims tres anys

Roda de premsa de presentació del centre de banca privada d'Andbank a Tarragona Roda de premsa de presentació del centre de banca privada d'Andbank a Tarragona ANDBANK
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 09 Març 2023 22:09

Andbank, entitat especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis, ha iniciat la seva activitat a Tarragona amb un centre de banca privada que estarà situat a la Rambla Nova.

Segons Carlos Aso, CEO del Grup Andbank, “fins ara, Andbank donava servei als clients de la plaça des de Barcelona. No obstant això, la proximitat és clau en el nostre servei, per això hem apostat per posar en marxa una oficina en una zona tan cèntrica com és la Rambla”.

El centre està liderat per Antoni Abad, Executive Director d’Andbank, i compta amb Carlos Conde com a responsable i amb Carles Adam incorporat com a director de banca privada. Segons Abad, “amb la posada en marxa d'aquesta oficina tenim previst aconseguir un volum de negoci superior als 100 milions d'euros en els pròxims tres anys a Tarragona”.

Andbank posa en marxa el seu centre de banca privada a Tarragona perquè “a més de la importància d'estar prop dels nostres clients, creiem que la capacitat empresarial i industrial de la zona en sectors com el químic i petroquímic, el turístic, l'agroalimentari o l'activitat del Port requereix, sens dubte, estar de manera presencial”, explica Antoni Abad, Executive Director d’Andbank.

En la trobada informativa, Carlos Aso ha presentat Andbank com “una firma especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis amb un volum de negoci de 18.805 milions d'euros, la qual cosa la situa en el lloc número 7 del rànquing d'entitats de banca privada que operen al mercat espanyol”. A nivell global, el Grup Andbank, “és present a 11 països i va tancar el 2022 amb un volum de negoci de 34.307 milions d'euros”.

Presència a Catalunya

Andbank és present a l'Estat espanyol des de fa 10 anys i compta amb 23 centres de banca privada, 144 banquers i 194 agents financers i ESIS.

A Catalunya, on Andbank va incrementar el seu volum de negoci un 9% superant els 5.000 milions d'euros, l'entitat té tres grans centres de banca privada a Barcelona, un a Girona i, recentment ha iniciat la seva activitat a Lleida i a Tarragona. A més, compte amb prop de 30 agents financers - fonamentalment en l'àrea de Barcelona i Lleida-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: