Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls arranjarà el pavelló Joana Ballart com a futura seu dels Jocs Mediterranis

L'Ajuntament treu a concurs les obres de millora per 176.240,42 euros, que seran aportats per la Diputació

Els treballs tenen l'objectiu de modernitzar les instal·lacions per als Jocs Mediterranis Els treballs tenen l'objectiu de modernitzar les instal·lacions per als Jocs Mediterranis LC
Esports Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dilluns, 23 Gener 2017 08:14

L'Ajuntament de Valls ha tret a concurs les obres destinades a la millora, la conservació i el manteniment del pavelló municipal Joana Ballart per un import de 176.240,42 euros. El termini de presentació de les ofertes acaba el proper 8 de febrer, i un cop adjudicades les obres l'empresa tindrà dos mesos per dur-les a terme.

L'objectiu de les obres és actualitzar les condicions del pavelló que ha de ser subseu dels futurs Jocs Mediterranis de Tarragona. En aquest sentit, l'actuació, que ha estat dividida en quatre parts, preveu treballs de millora de les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis, antiintrusió i enllumenat de la instal·lació elèctrica i d'il·luminació de la sala multiús de la planta segona, amb un pressupost de 21.902,83 euros.

També s'hi inclouen els treballs de ram de paleta que estan destinats a la millora i manteniment de diverses zones i a l'arranjament dels canals de recollida d'aigua pluvial de la coberta principal, així com la substitució de dues cobertes a les dependències annexes amb un pressupost total de 53.925,12 euros.

Finalment, les obres també serviran per canviar finestres d'alumini de les façanes sud i oest i el tancament interior amb vidrieres d'alumini; així com treballs de col·locació d'elements de protecció i seguretat amb un pressupost de 46.623,95 euros.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Valls ja van signar a mitjan setembre un conveni que regula l'aportació econòmica de l'ens provincial per a l'adequació dels equipaments i les instal·lacions esportives de la subseu dels Jocs Mediterranis que s'han de fer a Tarragona el 2018.

Aquest conveni establia una aportació de la Diputació de Tarragona que pujava a 176.240,72 euros per a la millora, la conservació i el manteniment del pavelló esportiu municipal Joana Ballart. El conveni també va incloure una partida de 5.083,88 euros per a la millora de la seguretat dels torns d'accés i control i per a la instal·lació d'un sistema de megafonia al complex esportiu municipal del Fornàs, al pavelló Xavi Tondo.

A banda de la utilització d'aquests equipaments de Valls per al desenvolupament dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, el conveni signat entre les dues institucions també establia que, un cop passat l'esdeveniment esportiu, els dos pavellons es destinaran de manera obligatòria a l'ús públic per part de la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: