Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parlament Europeu estudiarà possibles línies de finançament pels Jocs

Una delegació de l'Intergrup d'Esports del Parlament Euorpeu ha visitat avui les instal·lacions dels Jocs Mediterranis

Visita de la delegació del Parlament Europeu a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) Visita de la delegació del Parlament Europeu a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Mai 2017 17:43

Aquest matí, una delegació de l'Intergrup d'Esports del Parlament Europeu encapçalada pel seu copresident, Santiago Fisas, i el vicepresident Bogdan Wenta han visitat la Tarraco Arena Plaça que acollirà la competició de voleibol durant el Jocs Mediterranis. La delegació ha estat acompanyada per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i els regidors Javier Villamayor, Elisa Vedrina i José Luis Martín, el subdelegat del govern, Jordi Sierra i el diputat al Congrés, Jordi Roca i el diputat al Parlament, Rafael Luna.

L'alcalde ha explicat “és un luxe i un plaer comptar amb la presència de representants de Comissió Europea, la visita d'avui és la continuació de diverses trobades que hem realitzat a Brussel·les i on ha anat agafant forma la idea que, a més del foment de l'esport, els Jocs són una oportunitat per al diàleg interreligiós i la cultura i suposen una oportunitat econòmica, no només la seva celebració, sinó també el seu llegat posterior”.

Possibles línies de finançament

Per la seva banda, el copresident de l'Intergrup, Santiago Fisas, ha destacat la bona feina realitzada de cara a la celebració exitosa de l'esdeveniment esportiu i ha explicat que “des de l'Intergrup d'Esports s'està treballant, amb el suport majoritari de tots els grups polítics, en la creació d'una línia pressupostària específica destinada a l'esport, que permetrà destinar ajuts a grans esdeveniments esportius com són els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: