Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parlament Europeu atorgarà tres milions d'euros als Jocs Mediterranis

Aquest dimarts, la Comissió de Cultura i Educació ha aprovat una esmena als pressupostos comunitaris, que s'aprovarà definitivament el nombre al Parlament Europeu

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb membres de la delegació europea que van visitar les instal·lacions el passat mes de maig L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb membres de la delegació europea que van visitar les instal·lacions el passat mes de maig CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juliol 2017 16:56

La Comissió de Cultura i Educació del Parlament Europeu ha aprovat aquest dimarts a Brussel·les una esmena als pressupostos comunitaris per concedir una subvenció de tres milions d’euros als Jocs Mediterranis 'Tarragona 2018'.

L’esmena s’emmarca en la línia de subvencions de 6 milions d’euros destinada a “esdeveniments esportius especials”, dels quals la meitat es demana que es destinin per als Jocs Mediterranis. En la justificació de l'esmena la Comissió de Cultura i Educació del Parlament Europeu remarca que els Jocs "donaran una oportunitat per unir els veïns de les dues ribes del Mediterrani per estrènyer llaços i trencar barreres i prejudicis", i afegeix que els Jocs "comportaran diferents avantatges per a les relacions de la Unió Europea amb els socis de l'est i del sud". L'aprovació de l'esmena suposa el penúltim pas per a la recepció d'aquesta subvenció. L'últim es produirà al mes de novembre, quan tindrà lloc la votació definitiva dels pressupostos al Parlament Europeu.

Cal recordar que, el passat 7 de maig, una delegació de l'Intergrup d'Esports, encapçalada pel seu copresident, Santiago Fisas, i el vicepresident, Bogdan Wenta, va visitar diferents instal·lacions esportives de la ciutat i de l’Anella Mediterrània i ja va mostrar el seu suport a Tarragona 2018.

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha remarcat que “l’esmena aprovada avui és una excel·lent notícia. Tot plegat venia avalat per 122 eurodiputats de la majoria de països i de grups parlamentaris, fet inequívoc de l’interès que els Jocs Mediterranis desperten a Brussel·les, que hi veu una oportunitat per compartir els principis i valors de la Unió Europea entre els 26 comitès olímpics participants d’ambdues ribes del Mediterrani”. I ha afegit: “Vull expressar l’agraïment a tots els eurodiputats catalans i de la resta de l’Estat que ho han fet possible i, molt especialment, a Javi López i Santiago Fisas, pel seu lideratge en la iniciativa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: