Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona 2018 rebrà l'ajut de l'Estat per a la piscina

El Consejo Superior de Deportes (CSD) atorgarà 6,7 milions als Jocs Mediterranis per a les despeses operatives i les obres de la piscina, i la resta procediran de Loteries

El president del CSD, José Ramón Lete, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van subscriure ahir el conveni El president del CSD, José Ramón Lete, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van subscriure ahir el conveni CSD
Esports Esportiu
Dimarts, 19 Setembre 2017 08:00

El Consejo Superior de Deportes (CSD) i l’Ajuntament de Tarragona van signar ahir el conveni de col·laboració que inclou 6,7 milions d’euros de subvenció per als Jocs Mediterranis 2018. El president del CSD, José Ramón Lete, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van subscriure el compromís, que, segons l’alcalde, suposa “un nou impuls per garantir l’èxit dels Jocs, amb els quals el govern està molt compromès”.

El CSD es compromet a una subvenció de 3.750.000 euros per sufragar les despeses operatives i es determina una altra de 3.000.000 euros per finançar íntegrament la construcció de la piscina olímpica. Cal sumar-hi l’aportació de 2.000.000 euros procedents de Loteries i Apostes de l’Estat a través d’un contracte de patrocini. “Aquests Jocs suposen una magnífica oportunitat per fomentar la concòrdia i la pau al Mediterrani”, va afirmar Ballesteros.El CSD va subratllar que “l’objecte d’aquests Jocs és, no només projectar la marca Espanya a tota la regió mediterrània, sinó enfortir l’entramat social i cultural mitjançant la participació activa del ciutadà”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: