Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu tanca la primera volta amb una victòria davant del Lleida

L'equip roig-i-negre remunta un gol en contra a la segona part i consolida la tercera plaça del campionat (3-1)

Àlex Rodríguez i Albert Casanovas celebren el primer gol del Reus Deportiu Àlex Rodríguez i Albert Casanovas celebren el primer gol del Reus Deportiu M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 07 Gener 2018 14:18

En la darrera jornada de la primera volta del campionat, el Lleida visitava avui el Palau d'Esports com a cinquè classificat i un dels equips que han demostrat més regularitat de la competició. El Reus Deportiu no podia permetre's cap més ensopegada a casa, no tan sols per no perdre la pista de Liceo i Barça, sinó per evitar que el Noia li rebatés la tercera plaça. I així ha estat. Tot i que el Lleida s'ha avançat en la primera part, el Reus Deportiu ha fet bons el segon període i s'ha imposat per 3 a 1. El Reus, tercer amb 33 punts, ha retallat distàncies amb el Liceo (39 punts), que ha perdut amb el Voltregà, i amb el Barça (38 punts), que ha empatat amb el Noia.

El primer que s'ha avançat ha estat el Lleida, amb un gol al minut 4 obra del cambrilenc Xixi Creus (0-1).Durant la primera part, el Lleida ha mantingut una defensa molt ben posicionada que ha obstaculitzat l'atac roig-i-negre, que s'ha vist impedit per trobar espais on generar perill. La presència del Reus Deportiu a l'àrea visitant s'alternava amb algun atac aïllat del Lleida, que mirava d'agafar d'esquena la defensa de l'equip reusenc.

Només començar la segona part, Àlex Rodríguez ha sorprès a tothom quan, a punt de complir-se el segon minut, ha enviat un tir enverinat que s'ha colat per la porteria del Lleida (1-1). El Reus Deportiu ha jugat amb més alegria en aquest segon temps i, Albert Casanovas, ha aconseguit al minut 28 el gol que posava l'equip roig-i-negre per davant en el marcador (2-1). La reacció dels locals l'ha arrodonit un minut després Romà Bancells, que ha culminat a la perfecció una bona triangulació del Reus Deportiu (3-1).

Al minut 44, el Reus Deportiu fa la seva desena falta. Giménez ha llençat la corresponent falta directa però no ha pogut enganyar Càndid Ballart. El Lleida havia desaprofitat una ocasió per entrar al partit i el Reus Deportiu estava més a prop d'aconseguir la victòria. Al minut 46, l'àrbitre assenyala targeta blava al jugador del Lleida Giménez, però Marín no ha pogut transformar-la.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (3): Càndid Ballart, Jan Escala, Pere Tella, Joan Salvat, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raúl Marín, Álex Rodríguez i Juan José Matilla.

ICG Software Lleida (1): Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Javier Giménez Hernández, Andreu Tomàs, Jordi Creus, Roberto Di Benedetto, César Candanedo, Jaime Mataix i Albert Mola.

Gols:
1-0, Jordi Creus (4'); 1-1, Àlex Rodríguez (27'); 2-1, Albert Casanovas (28'); 3-1, Romà Bancells (29').

T.Blava: Giménez

Faltes: Reus Deportiu 10 / Lleida Llista 9

Àrbitres: Ivan González i Ángel Tavera

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: