El Reus B comença la segona volta guanyant el Palamós

Victòria treballada del filial roig-i-negre davant del Palamós (3-2) que el manté a la zona tranquil·la de la taula

Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Reus B Cambrils i el Palamós CF Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Reus B Cambrils i el Palamós CF CF REUS
Dilluns, 08 Gener 2018 08:42

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit una gran victòria en la primera cita de l'any i primer partit de la segona volta del campionat de lliga de Tercera Divisió. El filial roig-i-negre s'ha imposat al Palamós CF (3-2) en un duel que hauria pogut acabar amb una diferència molt més àmplia al marcador.

Els del Baix Camp han estat els clars dominadors de la primera meitat, que ha finalitzat amb un curt 1-0. Tot i el triomf momentani per la mínima, els nois entrenats per Lluís Albesa han gaudit de sis clares opcions de perill per aconseguir un resultat molt més ampli. Ernest Forgas en tres ocasions, Jordi Oribe en un parell d'arribades i també Adrià Arjona han tingut a les seves botes el gol. L'única diana dels primers 45 minuts l'ha fet Albert Miravent al minut 28. L'organitzador roig-i-negre ha superat el porter en un u contra u, culminant una excel·lent jugada col·lectiva del filial que ha trencat el seriós entramat defensiu visitant. El balanç ofensiu del de la Costa Brava s'ha limitat a algun contraatac o xut llunyà que no ha significat cap amenaça.

A la segona part, el Palamós ha buscat amb rapidesa el gol de l'empat, però el CF Reus B Cambrils ho ha aprofitat per fer pujar el 2-0 al marcador al minut 51. Una gran assistència de Miravent ha permès a Arjona plantar-se sol davant del porter i enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb l'avantatge ampliat, els de Lluís Albesa han deixat adormir un partit que semblava controlat, però que s'ha complicat al minut 69. Un penal en una jugada aïllada dels visitants ha acabat amb el 2-1 de Medina que obria l'enfrontament quan encara faltaven 20 minuts per acabar.

El filial no s'ha posat pas nerviós i ha buscat amb serenitat el gol que permetria respirar més tranquil·lament. L'ha trobat al minut 77, obra de Gonzalo Pereira en una jugada a pilota aturada. El central roig-i-negre ha aprofitat una pilota morta al segon pal per encarrilar el triomf. Amb el 3-1, els del Baix Camp han après la lliçó i han seguit buscant la porteria rival per sentenciar l'enfrontament. Marcel, Oribe, Forgas, Modest i Cristian Márquez no han tingut sort en les respectives ocasions que han tingut per fer el quart.

Tot i que el duel semblava sentenciat, en el temps de descompte el visitant Vila ha executat una falta directa que ha sorprès Kilian i ha marcat el 3-2 que posaria emoció i nervis en els darrers compassos. El Palamós ho ha intentat a la desesperada, però s'ha quedat sense temps i el CF Reus B Cambrils ha acabat sumant tres punts que s'ha merescut. Amb aquesta victòria, l'equip entrenat per Lluís Albesa se situa a la 10a posició amb 30 punts, a 6 de les posicions de playoff d'ascens a Segona B i 17 per sobre de la zona de descens.

Diumenge que ve, l'equip jugarà al camp del FC Vilafranca, que és 8è amb 31 punts.