Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Álvaro Vázquez, arriba al Nàstic cedit a l'Espanyol

El jugador reforçarà la davantera grana fins a final de temporada

El davanter Álvaro Vázquez arriba cedit del RCD Espanyol El davanter Álvaro Vázquez arriba cedit del RCD Espanyol CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 19:22

El davanter Álvaro Vázquez García (Badalona,1991) s’incorpora al Nàstic, en qualitat de cedit pel RCD Espanyol, fins a final de temporada. El jugador català reforçarà la davantera grana fins al 30 de juny.

Álvaro s’ha format a la categories inferiors de l’Espanyol, fins arribar a debutar amb el primer equip la temporada 2010-2011. A l’equip perico va jugar tres temporades, abans de marxar al Getafe, també a la màxima categoria. Amb l’equip madrileny va estar cinc campanyes, una de les quals a la categoria de plata, excepte un breu període de sis mesos on va marxar al Swansea gal·lès. La temporada passada, 2016-2017, va tornar a la disciplina espanyolista.

Vázquez destaca per ser un golejador, amb molta potència en els metres finals i bons moviments en l’àrea rival. El jugador de Badalona ha estat internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola. Va guanyar l’Europeu sub-21 l’any 2013 a Israel i va ser Bota de Plata (segon màxim golejador) del Mundial sub-20 de Colòmbia l’any 2011.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: