Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dumitru Cardoso arriba al Nàstic per aportar velocitat per a l’extrem esquerre

El jugador suec provinent de l'Alcorcón signa un contracte amb l'equip grana fins a juny de 2020

El jugador suec provinent de l'Alcorcón, Dumitru Cardoso El jugador suec provinent de l'Alcorcón, Dumitru Cardoso CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 10:30

Nicolau Manuel Dumitru Cardoso (Nacka, Suècia, 1991) ha jugat la primera volta del campionat amb l' AD Alcorcón de LaLiga 1|2|3. La cinquena incorporació grana signa un contracte amb l'entitat tarragonina fins a juny de 2020. Dumitru ocupa la posició d'extrem esquerre, i amb el conjunt madrileny ha disputat 14 partits i ha marcat 3 gols entre LaLiga 1|2|3 i Copa del Rey, un d'ells precisament contra el Nàstic en el partit jugat al Nou Estadi.

De pare romanès i mare brasilera, va començar a jugar a Itàlia, concretament a l'Empoli. L'any 2010 va fitxar pel Nàpols, amb qui va debutar a la Sèrie A. Bona part de la seva trajectòria l'ha jugat a Itàlia en diferents equips de la Sèrie B com el Ternana, el Cittadella, el Regina o el Latina. Fora de la lliga italiana ha estat també al Veria de Grècia o al Nottingham Forest anglès, abans de jugar amb l’ AD Alcorcón.

Entre les característiques físiques de Dumitru, destaca la seva velocitat per banda i una bona centrada amb cama esquerra. A més a més, mostra una bona capacitat golejadora i ha arribat a ser internacional amb Itàlia en categories inferiors. Entre la selecció sub-19 i la sub-20 ha jugat 19 partits i ha fet 2 gols.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: