Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

El Reus Imperials decideix no competir a la màxima categoria del futbol americà

L'equip reusenc argumenta que “la manca de garanties econòmiques i esportives de l'equip ens han obligat a prendre aquest decisió tan dura”

Imatge d'un partit del Reus Imperials Imatge d'un partit del Reus Imperials CEDIDA
Esports
Divendres, 12 Gener 2018 10:46

L'equip de futbol americà del Reus Imperials ha decidir renunciar a la seva plaça a la Sèrie A, la màxima categoria de l'Estat espanyol. En un missatge a la seva pàgina de Facebook, el conjunt reusenc argumentava que “la manca de garanties econòmiques i esportives de l'equip ens han obligat a prendre aquest decisió tan dura”.

El club ja treballa des d'aquest dijous per plantejar la temporada vinent, tot i que, a hores d'ara, no sap en quina categoria competirà, ja que pot rebre un càstig esportiu. El conjunt reusenc ha pres la decisió poc abans de la presentació de la Sèrie A, que finalment s'ha quedat amb 14 equips. A més, des del Reus Imperials han deixat clar que “en cap cas es veuran afectades la resta de categories”.

Des d'aquest moment també sorgeix el dubte sobre la continuïtat del tècnic Tim Bishop, que es va incorporar a l'equip en el lloc de Bart Iacarinno, després que aquest anunciés el seu adéu el juliol de l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: