Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou inaugura una acadèmia internacional de Tennis

Els usuaris rebran allotjament en un ressort especial per esportistes, classes de tenis particulars i inclús realitzaran exàmens d’idiomes

Imatge de les empreses col·laboradores en el projecte de la BTT Tennis Academy Imatge de les empreses col·laboradores en el projecte de la BTT Tennis Academy CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 10:12

La BTT Tennis Academy és una nova acadèmia dedicada al tenis que sorgeix de la col·laboració de BTT Academy, Tennis Salou H2O i Tecnifutbol. L’acadèmia està pensada com una experiència a temps complet pels seus usuaris, ja que inclou l’allotjament al Cambrils Park Sport Vilage, un Ressort de 4 estrelles adaptat als esportistes i a prop de les instal•lacions del Tennis Salou. Els jugadors de l’Acadèmia rebran una formació acadèmica adaptada al seu nivell i les seves necessitats rodejada de les últimes tecnologies i inclús amb l’opció de realitzar exàmens de l’escola oficial d’idiomes.

Els usuaris realitzaran diverses activitats conjuntament amb els nois i noies de l’Escola Internacional del Camp, amb qui es té un conveni de col•laboració. Aquest projecte s’ha aconseguit impulsar gràcies a Tennis Salou H20, un club amb noves instal•lacions esportives renovades; el BTT Tennis Academy, que busca integrar tenistes de totes les categories i edats i Tecnifutbol, empresa de serveis esportistes en actiu des de 1995.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: