Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic estrena nou bus oficial

Al nou bus destaquen l'amfiteatre i la locució llatina "Vini, vidi, vici" que Juli Cèsar va utilitzat davant el Senat romà després de guanyar la batalla de Zela

El nou bus del Gimnàstic de Tarragona El nou bus del Gimnàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 19 abril 2018 18:51

Aquest dijous s’ha fet la presentació oficial del nou bus del Gimnàstic de Tarragona, que servirà per fer els desplaçaments del primer equip. Després de recollir els capitans Xavi Molina, Manu Barreiro i Sergio Tejera i l’entrenador, Nano Rivas, al Nou Estadi un cop acabada de la sessió d’entrenament, l’estrena s’ha fet al Santuari del Loreto, on el Padre Mario ha fet la benedicció.

L’acte ha estat encapçalat pel president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i ha assistit bona part del consell d’administració de l’entitat que, un cop feta la presentació i benedicció, s’han fet la fotografia oficial.

Al nou bus destaca la locució llatina “Vini, vidi, vici”, que va utilitzar Juli Cèsar l’any 47 abans de Crist davant el Senat romà després de guanyar la batalla de Zela, i un dels monuments romans més emblemàtics de la ciutat de Tarragona, l’amfiteatre. A més, també hi ha retolat l’escut a banda i banda del nou autocar i els principals patrocinadors del club.

Pel que fa als detalls tècnics, té 15 metres de llarg, quatre metres d’alt i capacitat per col·locar 78 seients tot i que només hi aniran 50 per fer més còmodes els desplaçaments. Els seients estan equips amb endolls USB i distribuïts per l’interior hi ha 5 monitors. Amb 450 cavalls de potència, la carrosseria és de la marca Beulas i el xassís és Scania.

L’equip estrenarà el nou bus aquest cap de setmana: divendres per marxar a l'hotel de concentració abans de jugar contra el Numancia i dissabte per arribar al Nou Estadi una hora i mitja abans de començar. A més, per a tots aquells socis i aficionats que es vulguin fotografiar quedarà aparcat davant mateix del pavelló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: