Un gol a l'últim instant dona tres punts d'or al Reus davant l'Albacete

Una falta executada a la perfecció per Gus Ledes dona el triomf al CF Reus al Carlos Belmonte en l'últim minut del temps afegit (0-1) i un pas de gegant per la salvació

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre l'Albacete Balompié i el CF Reus Deportiu al Carlos Belmonte Imatge del partit disputat aquesta tarda entre l'Albacete Balompié i el CF Reus Deportiu al Carlos Belmonte TWITTER CF REUS
Dissabte, 21 abril 2018 19:14

El CF Reus Deportiu ha resol en l'últim minut del temps afegit el seu desplaçament al Carlos Belmonte en un partit en què no s'han generat gaires ocasions per part dels dos equips. Feia temps que el CF Reus no guanyava com a visitant i avui ho ha fet amb una victòria que posa un peu i mig a la salvació matemàtica.

La millor ocasió de la primera part ha arribat quan només es portaven tres minuts jugats. Ha estat un xut d'Arroyo des de dins l'àrea que ha desviat bé el porter Badia, evitant el gol del manxecs.

Els primers 45 minuts han acabat sense gols amb un Albacete que ha estat lleugerament superior al Reus però sense ocasions clares per part dels dos conjunts, tret de la d'Arroyo.

Al principi de la segona part, l'Albacete se'l veia més ben posicionat al terreny de joc. No obstant, el CF Reus mirava de sorprendre a l'equip local. Al minut 53', Yoda ha intentat  sorprendre al porter Tomeu des de la frontal de l'àrea gran, però el proter ha aturat la rematada del lateral roig-i-negre en dos temps.

Però, a mesura que avançava el partit, el Reus s'anava trobant més còmode i mirava d'imposar el seu joc. Malgrat aquests símptomes de millora, tant un equip com l'altre no han disposat d'ocasions clares per marcar.

A partir del minut 80, davant la impossibilitat de generar perill, l'Albacete ha provat de penjar pilotes a dins de l'àrea visitant amb passades llargues que la defensa del CF Reus ha anat neutralitzant.

En els darrers minuts, la grada ha apretat de valent per donar l'alè que li faltava al seu equip, però ha estat el CF Reus qui ha donat el cop d'efecte final. Ha estat al minut 93, després que Carbia rebés una falta a la frontal de l'àrea de l'Albacete. Gus Ledes l'executa a la perfecció i dona els tres punts al CF Reus Deportiu.

Amb aquesta victòria, el CF Reus dona un pas de gegant per a la salvació de la categoria ja que ara mateix es situa tretzè classificat, amb 47 punts, i deixa a vuit punts la zona calenta de la taula.