Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la caminada popular Vila-seca-La Pineda-Vila-seca

La caminada de diumenge serà solidària amb la Creu Roja i recollirà aliments per als infants desafavorits

Imatge d'arxiu de la Caminada popular de Vila-seca del 2017 Imatge d'arxiu de la Caminada popular de Vila-seca del 2017 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 16:14

El pròxim diumenge dia 20 de maig tindrà lloc la quinzena edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca. La trobada serà, a partir de les 8h, a la Plaça de l’Església de Vila-seca per formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard.

Un any més, aquesta activitat es revesteix de solidaritat ja que, en col·laboració amb l’Assemblea Local de la Creu Roja de Vila-seca, es recolliran aliments per a la campanya d’alimentació d’infants desafavorits. Així doncs, la inscripció consistirà en l’aportació d’un quilo de menjar sec o un litre d’oli o llet per persona. Aquells que no puguin participar de la caminada però desitgin fer aportacions per contribuir a la iniciativa, podran fer-ho a les oficines de la Creu Roja de l’Avinguda Generalitat, de dilluns a divendres, en horari de 10-14h.

La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca. Així, els caminadors podran contemplar antigues torres de defensa (a la mateixa plaça de l’Església, la Torre d’en Dolsa o la Torre dels Carboners) i magnífics espais naturals (el parc de la Torre d’en Dolsa, la Sèquia Major o la platja de La Pineda). Tots els participants gaudiran d’un esmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic i farem el típic sorteig de les seves postres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: