Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El repte “impossible” d’Álex Ruiz

El pilot de paratrike realitzarà la travessa des de Sóller (Mallorca) fins a Tarragona el pròxim 9 de juny

El pilot tarragoní, Álex Ruiz, amb el seu equip. La climatologia serà clau perquè l’Álex sigui el primer en fer la travessa del Mediterrani a sobre d’un paramotor El pilot tarragoní, Álex Ruiz, amb el seu equip. La climatologia serà clau perquè l’Álex sigui el primer en fer la travessa del Mediterrani a sobre d’un paramotor ALBERT CUESTA
Esports Albert Cuesta
Dijous, 31 Mai 2018 18:58

El tarragoní, Álex Ruiz, vol aconseguir el repte de creuar el Mediterrani a sobre d’un paramotor: Aeronau propulsada amb un petit motor d’hèlix, un parapent i un tricicle. La travessia amb paratrike s’iniciarà a Mallorca (Sóller) i finalitzarà a Tarragona (Golf Costa Daurada), el pròxim 9 de juny, depenent de les condicions meteorològiques. S’espera una durada d’entre 4 i 7 hores, depenent del vent, amb una distancia total de 200 quilòmetres.

Álex Ruiz compta amb un equip de suport i totes les mesures apropiades de seguretat i logística: A bord portarà un localitzador GPS, bassa salvavides, ràdio balisa, a més de bengales de senyalització i un coet d’alçada. Així mateix, també tindrà una embarcació de suport amb el patró, David Sanz i Martí, i el logístic i rescatador, Joan Carles Castellví, que seguiran tot el recorregut de la travessia del pilot tarragoní.

“Hi ha molts factors que s’han de donar per aconseguir el repte”, ha assegurat Ruiz, inclús així, s’ha mostrat confiat i espera assolir la travessia. La climatologia i el vent seran claus perquè l’Álex sigui el primer en realitzar la travessa del Mediterrani a sobre d’un paramotor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: