Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gairebé 8.000 inscrits a la la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara Reus

En la cursa que es disputarà aquest diumenge hi participaran el cicilsta Aimar Zubeldia, el pilort Marc Coma i l'extrenador i ex jugador del Barça Luis Enrique

Imatge presentació cursa Polar Gran Fondo La Mussara Reus 2018 Imatge presentació cursa Polar Gran Fondo La Mussara Reus 2018 AJUNT DE REUS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Juny 2018 11:25

Gairebé 8.000 persones s'han inscrit a la 5a edició de la cursa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara Reus, que es disputa aquest diumenge, 3 de juny, per les carreteres de les muntanyes de Prades i el Priorat. A més d'aquests participants, entre els quals hi ha el ciclista Aimar Zubeldia, el pilot Marc Coma i l'exentrenador i exjugador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez, milers de persones que acompanyen els inscrits ocuparan els establiments hotelers de la ciutat i de diversos municipis de la Costa Daurada. Segons l'organització la Po lar Gran Fondo, amb un 10% de dones inscrites, és la cursa d'aquestes característiques amb més nombre de participants femenines arreu de l'Estat espanyol.

Com a novetat d'aquesta edició, la cursa presentarà la possibilitat de relitzar tres distàncies diferents: Gran Fondo 184 quilòmetres, Gran Fondo 133 quilòmetres i Gran Fondo 90 quilòmetres.

August Pascual, membre de l'equip organitzador de la cursa, ha posat en valor la important presència de dones en aquest esdeveniment i ha apuntat que la presència de dones en el món del ciclisme és un fenomen a l'alça que la Polar Gran Fondo ha aconseguit reflectir. D'altra banda, Pascual ha destacat que entre els participants hi ha representació de 25 nacionalitats diferents, de manera que la dimensió internacional de la cursa és un dels seus factors més rellevants.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assegurat que esdeveniments com la Polar Gran Fondo consoliden la capitalitat esportiva de la ciutat de Reus i en especial ha destacat la complexitat organitzativa i el nivell d'exigència d'aquesta cursa. Per la seva part, el regidor d'Esports ha subratllat el fet que la cursa contribueix a la dinamització econòmica de la ciutat i del territori i l'important retorn que genera pel que fa a ressò mediàtic i social més enllà de la ciutat de Reus.

Donada la gran assistència de participants, l’organització ja preveu la recollida de dorsals des d’aquest divendres, amb la qual cosa, molts ciclistes i acompanyants aprofiten la cursa per fer una sortida de cap de setmana.

L'Ajuntament de Reus i l'empresa Win Bike Events, organitzadora de la Polar Gran Fondo, van signar el maig de 2017 un acord estable de col·laboració perquè l’esdeveniment ciclista tingui seu a Reus fins al 2019. Un acord que s’emmarca en la política de projecció de la ciutat que porta a terme l’Ajuntament de Reus per tal de fomentar la realització d’activitats a la ciutat de caire esportiu, cultural i econòmic que beneficien alhora el conjunt de la població i el sectors directament relacionats.

Polar Gran Fondo La Mussara

La Polar Gran Fondo La Mussara és una marxa cicloturista de caràcter no competitiu que discorre per les carreteres de la demarcació de Tarragona amb Reus com a punt de partida i arribada. La sortida és el diumenge 3 de juny i es farà en tres onades a partir de les 7:15 h des de les instal·lacions de firaReus.

Afectacions al trànsit

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquest diumenge, 3 de juny, hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la marxa ciclista, amb sortida i arribada davant de l’Edifici Tecnoparc, al carrer de l’Argentina.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

Sortida: C. República Argentina (Edifici Tecnoparc), Av. Bellissens, Av. President Macià, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans i Av. Falset en direcció a Maspujols.
Entrada: Av. Falset, C. Recasens i Mercadé (on hi haurà l’arribada).

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 14:00h del dissabte i les 20:00h del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: