Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Madison Beach Volley Tour torna a Tarragona per donar tret de sortida als Jocs

El Tarragona Open Trofeu Repsol reunirà, del 14 al 17 de juny, a la platja de l'Arrabassada a més de 1.500 espectadors

Presentació de la prova de Tarragona del Madison Beach Volley Tour, al Pati Jaume I Presentació de la prova de Tarragona del Madison Beach Volley Tour, al Pati Jaume I MAURI FERNÀNDEZ
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Juny 2018 21:01

Tarragona acollirà per quart any consecutiu el Madison Beach Volley Tour. Com és habitual, els partits es disputaran en un dels millors marcs que ofereix la ciutat tarragonina, la Platja de l'Arrabassada, del 14 a 17 de juny.

Aquest any el muntatge ha estat més dur i anticipat que el d'altres anys ja que aquestes mateixes instal·lacions seran les que alberguen la proves que posteriorment es disputaran en el marc dels Jocs del Mediterrani i donaran cabuda a 1.500 espectadors.Tarragona es convertirà aquest any 2018 en una de les capitals de l'esport gràcies a la celebració dels Jocs del Mediterrani i el torneig del Madison Beach Volley serà l'encarregat d'inaugurar les activitats esportives.

A més de la competició purament esportiva, amb els millors jugadors d'Espanya, Tarragona també acollirà el Madison Beach Volley Tour Kids, una activitat que tindrà lloc el dia 15 de juny a partir de les 15.00 hores i en la qual els més petits gaudiran de clínics i diferents activitats amb els participants del torneig professional.

Una altra de les activitats que es duen a terme durant els dies de competició és "Olas Vivas" un programa mediambiental que el circuit desenvolupa en totes les seus per conscienciar petits i grans sobre la importància de la cura de les platges. L'objectiu és que el públic sigui partícip de la competició i alhora facilitar-los informació i pautes imprescindibles de com i per què s'han de comprometre amb la conservació dels paratges naturals marins a través de l'esport.

Els favorits

Després de la seva victòria a Melilla, els germans Monfort del MBVT Men i Ángela Lobato i Amaranta Fernández del MBVT Iberdrola, arriben amb grans expectatives a Tarragona Open Trofeu Repsol. Encara hauran de mesurar-se en forces amb altres grans favorits com els germans Huerta a la categoria masculina, sent la parella amb més puntuació del quadre.

Per la seva banda el quadre femení ve marcat pel rànquing molt superior al de la resta de parelles, del duo format per Belén Carro i Paula Soria, qui es postulen com a favorites al MBVT Iberdrola.

Una de les novetats d'aquest any respecte als participants serà la presència d'un dels jugadors internacionals més reconeguts a la sorra, Harley Marques. Aquesta serà la primera vegada que el brasiler trepitgi el terreny de joc a les pistes del circuit nacional i espera donar molt espectacle.

Un gran nivell de competició que es podrà gaudir, a partir d'aquest dijous 14 de juny, a partir de les 11h, quan començaran a jugar les primeres parelles inscrites per a la prèvia.

A més, durant el torneig també hi haurà concursos, música i moltes experiències que es desenvoluparan en paral·lel a les activitats esportives, com concursos o animació en directe a càrrec dels speakers de l'esdeveniment amb música i dinàmiques d'interactuació amb els assistents per fer que no hagi ni un sol moment del torneig sense diversió per a públic i participants.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: