Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tito renova per una temporada amb el CF Reus

El migcampista català és un jugador que ha demostrat que pot adaptar-se en més d'una posició al camp

El migcampista Tito Ortiz, en un partit contra el Rayo Vallecano El migcampista Tito Ortiz, en un partit contra el Rayo Vallecano CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 08:58

El CF Reus Deportiu i el futbolista Tito Ortiz han arribat a un acord per ampliar la vinculació que uneix les dues parts. El migcampista català renovarà pel club roig-i-negre per una temporada més una opcional, és a dir, fins al juny del 2019 amb la possibilitat d'ampliar-lo fins al juny del 2020.

Tito Ortiz, nascut a Santa Coloma de Gramanet fa 33 anys, va arribar a la capital del Baix Camp l'estiu passat procedent de l’UCAM de Múrcia i, amb aquest acord, afrontarà la seva segona temporada al CF Reus. El curs passat, Tito va diputar 30 partits entre La Liga 123 i la Copa del Rei amb la samarreta roig-i-negra. La propera campanya serà la cinquena del migcampista a Segona Divisió.

Després de signar la seva renovació, Tito Ortiz s’ha mostrat "molt content" ja que el club creu que 2puc aportar molt esportivament i extra esportivament a nivell de vestidor". El migcampista ha afirmat que l'ampliació contractual "significa molt per mi". Malgrar estar de vacances, el futbolista roig-i-negre ja pensa en la temporada que ve. Ortiz assegura que serà una "lliga molt competitiva i que haurem de fer les coses molt bé".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: