Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló Municipal d'Esports de Constantí s'adequa per acollir les proves d'halterofília

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Constantí han assumit el cost de la reforma d'aquest equipament de cara als Jocs

Responsables dels Jocs, de l'Ajuntament de Constantí i de la Diputació de Tarragona van visitar les reformes Responsables dels Jocs, de l'Ajuntament de Constantí i de la Diputació de Tarragona van visitar les reformes CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 14:57

El pavelló municipal de Constantí ja és a punt per acollir les proves d'halterofília dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, després de les darreres obres que s'hi han dut a terme amb el suport de la Diputació de Tarragona. La institució supramunicipal ha aportat 96.731,27 dels més de 176.000 € que s'han invertit en aquest equipament esportiu i de lleure. La reforma ha comportat l'ampliació dels vestidors, la millora de la ventilació de la pista, el condicionament de la coberta, la climatització de les sales, la instal·lació de plaques solars per escalfar l'aigua, una nova zona d'aigües i nous seients a les graderies.

Responsables dels Jocs, de l'Ajuntament de Constantí i de la Diputació de Tarragona van visitar les reformes el divendres a la tarda. L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez; de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; dels diputats de la Diputació, Joan Olivella i Mateu Montserrat; del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Constantí, Fede Díaz, i d'altres representants de la corporació municipal i d'entitats esportives de Constantí.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis seu dels Jocs, amb una inversió de gairebé nou milions d'euros. Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i el Vendrell disposaran de les instal·lacions necessàries per acollir les competicions previstes. Després dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, aquests equipaments d'alt nivell seran per al gaudi de la ciutadania, contribuint a fomentar l'esport, el lleure i la salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: