Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les parelles favorites s’imposen a la prova del Vichy Catalan Volei Tour de Torredembarra

Zanotta-Corbo (masculina) i Kliokmanaite-Bouza (femenina) no perdonen i guanyen amb claredat

Les parelles guanyadores de la prova en una foto de grup, amb l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, a la dreta, i el regidor d’Esports, Raül García, a l'esquerra Les parelles guanyadores de la prova en una foto de grup, amb l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, a la dreta, i el regidor d’Esports, Raül García, a l'esquerra CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 16:21

Les parelles formades per Nicolás Zanotta i Federico Corbo en categoria masculina, i per Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza en la femenina, s'han imposat clarament en la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2018 de vòlei platja que s'ha disputat aquest cap de setmana a la platja de La Paella de Torredembarra sota una calor asfixiant, més de 40 graus a les pistes de sorra. Les victòries d'aquestes parelles confirmen clarament les seves candidatures al triomf final del campionat.

La final masculina ha vist un gran partit amb jugadors habituals al podi del Vichy Catalan Volei Tour. Nicolás Zanotta i Federico Corbo s’han fet amb el triomf després de guanyar, en un partit que s’ha decidit al set de desempat a Ferran Serra i Conrad Rovira. Amb aquesta victòria, els dos jugadors uruguaians ja han aconseguit guanyar tres de les sis proves disputades: Vilanova, El Masnou i la d’aquest cap de setmana a Torredembarra. Han tancat el podi Carles Mora i Javi Naya, tercers.

Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, han tornat a ser letals i han pujat al primer calaix del podi després de guanyar per 2 sets a 0 a la parella revelació del torneig, la dupla formada per Itziar Lacalle i Sara Segarra, que han plantat cara en tot moment. D’aquesta manera, la lituana segueix sent la rival a batre al circuit on ha guanyat totes les proves que ha disputat, un total de cinc, la primera d’elles però amb Carla Martínez com a companya de joc. Han estat terceres al podi Meche Arends i Teresa Zanzanegui.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’esports, Raül García, així com el director de la competició Quim Ventura, han estat els encarregats de fer entrega dels trofeus i obsequis a les parelles guanyadores.

Per combatre la forta calor d'aquest cap de setmana, totes les parelles participant s'han hidratat amb Vichy Catalan i el seus productes: Vichy Catalan Fruit, la nova beguda de suc de fruita amb bombolles de Vichy Catalan elaborada en tres sabors: taronja, llimona i poma amb estèvia i 0% sucres.

Després de Torredembarra el campionat visitarà Empuriabrava (25-26 agost) i finalment Cambrils (8-9 setembre), on enguany es disputaran les grans finals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: