Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus tanca la pretemporada amb una derrota

L'equip roig-i-negre ha caigut aquest diumenge al camp del València CF Mestalla (1-0) / El CF Reus ja pensa en el primer partit a la Liga123

Partit amistós disputat entre el València CF Mestalla i el CF Reus Partit amistós disputat entre el València CF Mestalla i el CF Reus CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Agost 2018 00:49

El CF Reus ha tancat la pretemporada 2018-2019 amb una derrota al camp del València CF Mestalla (1-0). Aquesta ha estat l'únic partit perdut per al conjunt entrenat per Xavi Bartolo, que ja té els cinc sentits posats en el debut a LaLiga123, el cap de setmana vinent al camp de la UD Las Palmas.

La primera aproximació del partit ha anat a càrrec dels roig-i-negres, amb un xut de Yoda que ha acabat a córner. Pràcticament a la següent jugada, quan corria el minut 4 d'enfrontament, el filial valencianista ha marcat l'única diana del partit, obra d'Álex Blanco després d'una bona jugada personal.

Amb el marcador advers, el CF Reus ha buscat la igualada, destacant una rematada de cap d'Olmo a la sortida d'un córner i un contraatac definit per Lekic. Cap de les dues ocasions, però, han servit per empatar. Abans del descans, Pol Freixanet ha realitzat una bona intervenció en un u contra u. Malgrat els intents reusencs, el resultat al descans ha estat d'1-0 favorable als locals.

A la represa, el domini encara ha estat més roig-i-negre. Cuenca i Yoda han inquietat la porteria valencianista, sense sort. Edgar Badia, això sí, també ha hagut d'intervenir en un u contra u local, resolent la jugada amb una gran aturada. El CF Reus ha seguit buscant l'empat, però una vegada més, no ha pogut convertir les ocasions en gols. Alfred Planas amb un xut de fora de l'àrea i Linares en un u contra u al minut 88 han estat a punt d'igualar l'enfrontament. Finalment, però, la victòria s'ha quedat a la Ciutat Esportiva del València CF.

Fitxa tècnica

València CF Mestalla (1): Rivero, Ferris, Centelles, Román, Jiménez, Miki Muñoz, Blanco, Alba, Escobar, Esquerdo i Sito

CF Reus Deportiu (0): 

Primera part: Pol, Olmo, Carbia, Moore, Cuenca, Carbonell, Yoda, Mario Ortiz, Tito, Lekic, Guerrero
Segona part: Edgar Badia, Bastos, Catena, Gonzalo Pereira, Borja, Mario Ortiz, Gus Ledes, Vítor, Alfred, Pol, Linares

Gols
1-0 / Blanco (4')

Àrbitre
Francisco Fernández Vidal

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: