Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pau Garcia, campió d'Europa Juvenil de patinatge

Els altres patinadors del Reus Deportiu, Arnau Albiol i Sergio Canales, van quedar ambdós setens en les seves respectives categories

Pau Garcia, medalla d'or d'Europa Juvenil de patinatge Pau Garcia, medalla d'or d'Europa Juvenil de patinatge REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 12 Octubre 2018 19:44

Finalitzat el Campionat Europeu pels patinadors del Reus Deportiu amb la millor clausura possible, i és que Pau Garcia es proclamava campió d'Europa per 3a vegada. Sortint ja com a líder del programa curt, Garcia va defensar el llarg a la perfecció, penjant-se així un or més que merescut.

Arnau Albiol, en Solo Dance, i Sergio Canales, en lliure individual, van quedar ambdós en setena posició en la categoria sènior, una grandíssima posició per als dos patinadors roig-i-negres.

El cas de Pau Garcia és especial, ja que no hi ha campionat del món en categoria Juvenil. Tot i això, la Federació Espanyola l'ha convocat per competir en categoria Júnior, és a dir, una categoria per sobre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: